Kuva
Showroom Muotsikka 2021 järjestetään Dooroomissa

Showroom Muotsikka 3.–8.5.

Event date and time
3.–8.5.2021
Event location
Dooroom Lahti
» Rautatienkatu 20, Lahti
» @showroommuotsikka
LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin opiskelijoiden järjestämä kiertävä myynti- ja näyttelykokonaisuus, Showroom Muotsikka, tekee paluun muutaman vuoden tauon jälkeen. Showroom Muotsikka järjestetään tänä keväänä 3.–8.5. klo 12–20 Lahden Dooroomin tiloissa.
Event agenda

Vuoden 2021 Showroom Muotsikka esittelee LABin Muotoiluinstituutin opiskelijoiden monipuolista osaamista sekä paikallista taidetta ja muotoilua. Osa töistä on myynnissä ja osa esillä näyttelyssä. Koronatilanteen vuoksi tuotteiden varaus tapahtuu pääasiassa Instagramissa @showroommuotsikka-tilillä, jossa kaikkiin myynnissä oleviin tuotteisiin pääsee tutustumaan. Nouto ja maksaminen tapahtuu Rautatienkadun pop-upissa.

Myynnissä on esimerkiksi julisteita ja printtejä, käsitöitä, vaatteita sekä koruja. Myytävät tuotteet julkaistaan Instagramissa sunnuntaina 2.5. klo 18.00. Showroom Muotsikassa on nähtävillä myös kansainvälisestikin huomioitu REHOME-projekti, jossa keskiössä on väliaikaisen asumisen ja hätämajoituksen kalusteratkaisut.

Area