Kuva
PARKlogo

PARK - Muotoilupyrähdys

Event date and time
17.–30.11.2021
Event location
LAB M19 kampus
Mukkulankatu 19, Lahti
LAB's role
Pelillisyydestä palvelu- ja tuotekehityksen uusi voimavara!

Yrityksiltä idean idut, opiskelijoilta tuoreet ajatukset ja asiantuntijoilta osaaminen ovat lähtökohdat onnistuneelle muotoilupyrähdykselle, jossa tavoitellaan ylivoimaista asiakaskokemusta.

Tule ja osallistu - olet tervetullut!

PARK-hanke kutsuu kehittymään

Pelillisyys tarjoaa vaikuttavia keinoja tehdä puhuttelevia ja kiinnostavia tuotteita ja palveluja, ja peliteollisuudessa syntyneet notkeat ja näppärät tavat nostavat kehitystyön ns. nextille levelille.

PARK-hanke poimii herkut yhteiseen pöytään ja tarjoilee kaikkien hyödyksi viisipäiväisessä Muotoilupyrähdyksessä.

Hankkeen tavoitteena on parantaa yritysten valmiuksia reagoida yllättäviin toimintaympäristön muutoksiin. Tarkoitus on synnyttää oivallisia ideoiden ituja yhdessä opiskelijoiden ja yritysten kanssa kiertotalouden ja kestävän muotoilun kehittämiseksi – menestyvän liiketoiminnan takaamiseksi.

PARK-hanketta on tekemässä osaajia ja opiskelijoita eri taustoista, mutta yrityksiä tarvitaan mukaan – olet tervetullut! Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 12.11. klo 16.00 mennessä.

 

PARK-Hanke logot

Event agenda

Viisipäiväinen pyrähdys juoksuttaa kehitysprosessin napakasti ja tehokkaasti tehtävänannosta prototyyppeihin. Työkalupakista löytyy mainiot peliteollisuudenkin hyödyntämät muotoilutyökalut.

Tutustu ohjelmaan:

ohjelma