Critical Design - Green Design - 50-vuotisjuhlanäytös

Event date and time
25.11.2021 18.00–23.30
Event location
Malski, Sammiosali
Päijänteenkatu 9, Lahti
LAB's role
Puettavan muotoilun linja juhlistaa 50-vuotista taivaltaan Muotoiluinstituutissa näytöksellä torstaina 25.11. 2021. Näytöksessä nähdään kavalkadi muoti- ja vaatetussuunnittelun sekä puettavan muotoilun alumnien ja nykyisten opiskelijoiden mallistoja vuosien varrelta nykypäivään. Kestävä kehitys on kantava teema useimmille viime vuosina valmistuneille näytöksen suunnittelijoille.

Ilmoittautuminen on auki 24.11. asti.

Ovet näytökseen avautuvat klo 18.00 näytös alkaa klo 19.00.

Huom! Näytöksessä edellytetään koronapassia.

Koronaepidemia on leviämisvaiheessa Päijät-Soten alueella. Vallitsevien rajoitusten voimassa ollessa näytös voidaan järjestää ilman rajoituksia hyödyntämällä koronapassia. Tapahtumassa on anniskelumahdollisuus, joten näytöksen aikana sovelletaan ravintolatoiminnalle annettuja säädöksiä.

Varmistathan siis ennakkoon, että oma koronapassisi on helposti saatavilla, passi tarkistetaan heti sisään tullessa. Passinlukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja.

Koronapassi ladataan kirjautumalla Omakanta-palveluun. Koronapassi on Omakannassa pdf-tiedostona. Voit näyttää passin puhelimesi ruudulta tai tulostaa mukaasi paperisen passin. 

Banneri PuettavaMuotoilu

 

 

 

 

Event agenda
Area