Erotu tarinallistamalla! Luo asiakkaillesi elämyksellinen tarinakokemus

Tänä päivänä samistelu ei kannata. Tarina on erottumisen, markkinoinnin ja myynnin työväline numero yksi. Yritykset tarvitsevat nyt tarinallistamista vaikuttamiseen ja erottumiseen sekä kokonaisvaltaisen innostavan ja sitouttavan asiakaskokemuksen luomiseen. Tässä koulutuspäivässä pääset luomaan oman yrityksesi elämyksellistävää ydintarinaa tarinallistajan ohjauksessa.
The scope of education
7 h
Location

Verkkototeutus

erotu tarinallistamalla kuva

Tavoite

Tässä koulutuksessa opit mitä on tarinallistaminen ja miten voit hyödyntää sitä oman liiketoimintasi kehittämisessä. Tunnistat oman yrityksesi tarinaelementit liiketoiminta-, -asiakas ja -arvolähtöisesti Stooripuu-menetelmän avulla ja luot omalle yritystoiminnalle elämyksellisen tarinan ensimmäisen version. Tarinan avulla voit lähteä luomaan yrityksellesi erottuvaa brändiä ja asiakaskokemusta. Tarina auttaa sinua markkinoinnissa ja myyynnissä sekä yrityksesi toiminnan johtamisessa arjessa.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu yrittäjille sekä yrityksissä tuotekehityksestä tai markkinoinnista vastaaville. Koulutus sopii erityisen hyvin yrityksille, joissa palveluliiketoiminnan elämyksellisyys on tavalla tai tosella korostunut. Tänä päivänä palvelun elämyksellisyydestä on toki hyötyä kaikilla liiketoiminnan aloilla. Koulutuksen esimerkit laaditaan aina osallistujien mukaan.

Sisältö

Koulutuksessa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

  • Johdanto tarinallistamiseen: mitä tarinallistaminen on? Mitä hyötyä siitä on? Miten tarinallistaminen tukee yrityksen markkinointia, asiakaskokemuksen kehittämistä ja brändiä?
  • Esimerkit tarinallistamisesta, räätälöidään osallistujien mukaan
  • Stooripuun avulla yrityksen tarinaelementtien tunnistaminen
  • Stooripuun tarinahedelmät & mikä tarinaelementeistä kiinnostaa asiakastani?
  • Tarinaelementistä ydintarinaksi ja asiakkaan koettavaksi?

Toteutustapa ja oppimismenetelmät

Verkkokoulutus

Asiantuntija

Kouluttajana Anne Kalliomäki Tarinakone Oy:sta on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen palvelumuotoilun paras asiantuntija Suomessa. Tarinallistamisesta on hyötyä kaikille aloille. Asiakkaamme haluavat kokonaisvaltaisia kokemuksia, inhimillisyyttä, merkityksiä ja tunnetta. Annen kehittämät tarinallistamisen menetelmät ovat innovatiivisia ja käytännönläheisiä ja ratkaisevat erinomaisesti niitä haasteita, joita yrityksillä tänä päivänä on. Tarinallistaminen on tämän päivän parasta viestintää, markkinointia ja myyntiä. Tarinallistamisen avulla yritykset voivat tuottaa asiakaskohtaamisia, jotka ovat vaikuttavia ja erottuvia. Anne on kirjoittanut kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka”. (Talentum 2014). Kirja palkitiiin Hopeasulka-palkinnolla 2015.

Kouluttajan aikaisempien koulutusten palautteita:

  • "Selkeä ulosanti, asiantuntemus, ideat, sparraaminen. Paljon ajateltavaa jää tästä"
  • "Tehokas, inspiroiva, käytännönläheinen."
  • "Erinomainen kouluttaja: rauhallinen olematta tylsä! Hyvät ja hauskat väliherättelyt, johdonmukainen eteneminen ja selkeä kokonaisuus.”
  •  "Aivan mahtava, luovuuden herättävä koulutus."

Kysy lisää

Anne Kalliomäki
 040 537 1939