Kaikin puolin sopiva

Kuva
Lappeenrannan kaupunki ilmakuva keskusta
Lappeenranta on juuri sopivan kokoinen: kaupungista löytyy monipuolista kulttuuria, palveluja ja ajanviettomahdollisuuksia kaupunkielämää kaipaaville sekä runsaasti luonnonrauhaa sitä tarvitseville. 

Keskustassa on helppo liikkua kävellen, sillä välimatkat eivät ole pitkiä.  Tiiviin keskustan kruunaa Lappeenrannan satama, jossa kannattaa poiketa maistamaan paikallisherkkuja vetyjä ja atomeita. Sataman kyljessä on Lappeenrannan vanha kaupunki Linnoitus, jonka valleilla juhlitaan niin vappua kuin muitakin opiskelijoiden juhlapäiviä.
Opiskelijoiden elämä keskittyy Skinnarilan kaupunginosaan, jonne on keskustasta noin seitsemän kilometrin matka. Matka taittuu helposti bussilla tai kaupunkipyörällä. Skinnarilasta löytyy runsaasti opiskelija-asuntoja sekä kaikki opiskelijan tarvitsemat palvelut ruokakaupasta ja kuntosalista lähtien.
Lappeenrannan sijainti on toimiva. Helsinkiin pääsee junalla parissa tunnissa, ja miljoonakaupunki Pietariin puolessatoista.  Kaupungin lentokentältä on suora yhteys useisiin Keski-Euroopan kaupunkeihin.