LAB-ammattikorkeakoulun hakijamäärä kasvoi: opiskelemaan haluavia yli 13 000

Kuva
A girl in the mirror
Yhteishaku suomenkieliseen korkeakoulutukseen päättyi tänään keskiviikkona. LAB-ammattikorkeakouluun tuli ensitietojen mukaan yli 13 000 hakemusta. Haettavana oli 1385 opiskelupaikkaa 50 koulutuksessa.

Erityisen suosittuja hakukohteita olivat kokonaan verkossa toteutettavat kaksi tradenomikoulutusta sekä tieto- ja viestintätekniikan insinöörikoulutus, joihin tuli alustavien tietojen mukaan yhteensä yli 2 600 hakemusta. Myös Lahden ja Lappeenrannan kampuksilla toteutettavat fysioterapeutti-, sosionomi- ja ensihoitajakoulutukset kiinnostivat hakijoita erityisen paljon.

”Hakijoiden määrä kasvoi 22 prosenttia, kun hakijamäärää verrataan vuoden takaisiin Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulujen hakijamääriin. Erityisen hienoa on huomata verkkokoulutuksiemme suuri vetovoima. Olen todella iloinen siitä, että hakijat ovat löytäneet meidät ja että he haluavat haastaa itsensä LABin opiskelijoina”, LABin koulutuksesta vastaava vararehtori Merja Heino sanoo.

Opinnot alkavat syksyllä 2020.

 

 

Lisätiedot:

Vararehtori Merja Heino | merja [dot] heinoatlab [dot] fi, 040 760 5533

Tilaa uutiskirje!

» LABin uutiskirje tarjoaa uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. 

» Hakijan uutiskirjeestä saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen sekä valintaan liittyvissä asioissa.