Hartiarenkaan, niskan ja yläraajan kinesioteippaus

Käytännönläheinen koulutus, jossa kerrataan kinesioteippauksen perusteita ja tehdään paljon käytännön teippausharjoittelua yleisimpien hartiarenkaan, niskan ja yläraajan alueen tuki- ja liikuntaelinongelmiin liittyen.
Study time
07.05.2021
klo 9.00 - 16.00
Form of study
Lähiopetus
Location

LAB-ammattikorkeakoulu
Lahden kampus
Mukkulankatu 19
15210 LAHTI

Price
135 € + alv 24% (167,40 € sis.alv)

Kuva

Sisältö

Koulutus sisältää teoriaosuuden, jossa kerrataan lyhyesti kinesioteippauksen perusasiat ja perusteippaustekniikat. Käytännön osuudessa osallistujan harjoittelevat kinesioteippauksen käytön soveltamista erilaisten hartiarenkaan, olkapään, niskan ja yläraajan yleisimpien tuki- ja liikuntaelinogelmien hoidossa.

Tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on kerrata jo opittuja kinesioteippaustaitoja sekä syventää oppimista osana hartiarenkaan, niskan ja yläraajan erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutusta.  

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu fysioterapeuteille, naprapaateille tai osteopaateille, joilla on kinesioteippauksen peruskurssi käytynä ja käyttävät teippausta kliinisessä työssä.   

Pääsyvaatimus

Osallistujalla tulee olla käytynä jokin kinesioteippauksen peruskurssi ja hänellä on jonkin verran kokemusta kinesioteippauksen käytöstä asiakastyössä.

Ryhmäkoko

20

Kouluttaja

Ulla Niemi, OMT-fysioterapeutti

Ulla Niemi on valmistunut fysioterapeutiksi Lahden ammattikorkeakoulusta vuonna 2011 ja OMT-fysioterapeutiksi vuonna 2018. OMT-fysioterapeuttina hän perehtynyt tuki- ja liikuntaelin vaivojen tutkimiseen ja hoitoon sekä ongelmien ennaltaehkäisyyn. Kliinisessä työssä hänelle tärkeää on asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen, asiakkaan aktiivinen rooli terapiassa sekä tutkitun tiedon soveltaminen terapiakäytäntöihin. Asiakastyön ohessa Ulla on toiminut kouluttajana koko työuransa ajan sekä ollut opetustyössä tehden fysioterapian lehtorin sijaisuuksia Lahden ammattikorkeakoulussa. Kinesioteippaukseen hän on perehtynyt useissa eri täydennyskoulutuksissa ja lisäksi hänellä on vankka käytännönkokemus eri teippaustekniikoiden hyödyntämisestä käytännön työssä erilaisten asiakasryhmien fysioterapiassa sekä urheilukentillä. Hän on kouluttajana työotteeltaan innostava ja pyrkii tukemaan opiskelijoita rohkeasti yhdistämään uutta ja jo opittua tietoa ja soveltamaan niitä käytännön terapiatyöhön.

Opiskelijoilta hän toivoo aktiivista osallistumista ja molemmin puolesta vuorovaikutusta.

Registration

llmoittautuminen koulutukseen alla olevasta linkistä.
HUOM! Linkki ei toimi Internet Explorer selaimessa. 

Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin ole mainittu. Vahvistus kurssille hyväksymisestä tai varasijasta lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Jos koulutus/tapahtuma on jo täynnä tai olet varasijalla, Sinulle lähetetään siitä tieto. Jos paikkoja vapautuu, Sinuun otetaan yhteyttä.

Noin kaksi viikkoa ennen koulutuksen/tapahtuman alkua, lähetämme kutsun, joka sisältää tarkempia tietoja käytännön järjestelyistä, tai tiedon mahdollisesta koulutuksen/tapahtuman peruuntumisesta.

Pidätämme oikeuden kurssin muutoksiin tai sen perumiseen.

Registration period
-
Terms of cancellation
Peruutus on ilmoittautumisaikana maksutonta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, mutta ennen koulutuksen käynnistymistä tehdystä peruutuksesta perimme 50 % osallistujamaksusta. Jos koulutuspaikkaa ei ole peruutettu ennen koulutuksen käynnistymistä veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen taydennyskoulutus@lab.fi. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.