Kieli- ja viestintäopinnot, Lahden kampus

Tutustu Lahden kampuksella tarjottaviin kieli- ja viestintäopintoihimme! Tarkemman sisältökuvauksen näet klikkaamalla kurssin nimeä. Linkki vie sinut LABin opetustarjontahaun hakutulokseen.

Kun olet löytänyt mieleisesi kurssin tai kurssit, palaa tälle sivulle ilmoittautumaan. Ilmoittautumislinkin löydät skrollaamalla sivun alaosaan. Linkki aukeaa ilmoittautumisajan alkaessa 1.2. klo 8.00.
Kevät 2021
Form of study
Lähiopetus
Verkko-opiskelu (osittain)
Location

LAB-ammattikorkeakoulu, Lahden kampus
Niemenkatu 73
15140 LAHTI

Price
15 euroa / opintopiste
Opintojakson nimi, toteutuskoodi ja laajuus Toteutusajankohta
Korkeakouluopinnot ja suomi toisena kielenä 3 (B2) K200CA16-3001, 5 op 1.3.-23.4.2021
lukujärjestys

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Lähiopetusaikataulut voit tarkistaa LABin lukujärjestyskoneesta. Valitse vaihtoehto Toteutusten lukujärjestykset ja kirjoita Etsi toteutus -kenttään joko opintojakson nimi tai toteutuskoodi. Siirrä hakutulos Omat valinnat -kenttään ja klikkaa Näytä.

 

Group size
Avoimen AMKin opiskelijoille varataan kaksi paikkaa. Jos ryhmään mahtuu, voidaan opiskelijoita ottaa enemmän.
Registration

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelupaikat täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on aina sitova.

Ilmoittautumislinkki aukeaa ilmoittautumisajan alkaessa.

Registration period
-
Terms of cancellation
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on ilmoittautumisaikana maksutonta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, mutta ennen koulutuksen käynnistymistä tehdystä peruutuksesta perimme 50 % opintomaksusta. Mikäli varattu koulutuspaikka perutaan (= keskeyttäminen tai osallistuja ei saavu koulutukseen) koulutuksen käynnistymisen jälkeen, perimme koko osallistumismaksun. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen avoinamk@lab.fi.

Avoin AMK
avoinamkatlab [dot] fi