Kansainvälinen opiskeluympäristö

Tarjoamme sinulle monipuoliset mahdollisuudet hankkia arvokasta kansainvälistä osaamista ja monikulttuurisia valmiuksia työelämää varten. Tervetuloa LABiin kokemaan kansainvälistä tunnelmaa!

Opiskelijavaihto ulkomaille

Voit suorittaa osan tutkintosi opinnoista ulkomailla. Vaihtojakso yhteistyökorkeakouluun tarjoaa upean mahdollisuuden hankkia kansainvälistä kokemusta työelämää varten, uusia näkökulmia ja kontakteja sekä unohtumattoman kokemuksen.

Kaksoistutkinto

Tiesitkö, että LABissa voit suorittaa opintojesi aikana kaksi tutkintoa?

Hanki yksi tutkinto LABista ja toinen ulkomailta!

Kansainväliset intensiivijaksot

Kansainvälistä kokemusta voit hankkia hyödyntämällä kesäkouluja ja intensiivikursseja. Ulkomailla järjestetään monia intensiivijaksoja, joihin pystyt helposti osallistumaan LABin opiskelijana.

Harjoittelu ulkomailla

Tutkintoosi sisältyvän harjoittelun voit suorittaa ulkomailla. Kansainvälisessä harjoittelussa parannat ammatillisen osaamisen lisäksi kielitaitoasi ja kulttuurituntemustasi. Harjoitteluaikana saadut kontaktit ja työkokemus ovat tärkeitä siirtyessäsi opinnoista työelämään.

Englanninkielinen opetus

Englanninkielinen opetus kehittää oppimisympäristöä kansainväliseksi ja monikulttuurilliseksi sekä antaa välineitä kansainvälisissä projekteissa toimimiseen. Opintojaksoilla tutustut vaihto-opiskelijoihimme ja niissä vierailee ulkomaisia opettajia tuoden lisäarvoa kieli- ja kulttuuriosaamiseen.

Kieli- ja viestintäopinnot

LABissa on mahdollista hankkia laaja ja monipuolinen kielitaito sekä kehittää kulttuurienvälistä viestintätaitoa. Pakollisten kieliopintojen lisäksi sinulla on mahdollisuus opiskella kieliä ja kulttuurienvälistä viestintää täydentävinä opintoina.

Lue lisää