Kevään yhteishaku 2020

Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät tammikuussa 2020 LAB-ammattikorkeakouluksi. LAB on uusi ammattikorkeakoulu niille, jotka haluavat mennä pintaa syvemmälle. LABissa saat opiskelun ja työn parhaat puolet samasta paikasta.
Kuva
A mirror in the field

Niille, joille maailma on mahdollisuus.

Hakuaika suomenkielisiin AMK- ja YAMK-koulutuksiin on 18.3.–1.4.2020.

Koulutustarjonta

Kuva
A girl in the mirror

Liiketalous

Opiskele tradenomiksi ja työskentele tulevaisuudessa liiketalouden asiantuntijatehtävissä! Tarjolla koulutuksia suomeksi ja englanniksi, päivä- ja monimuotototeutuksina sekä verkko-opintoina

Kuva
A boy in the mirror

Muotoilu, taide ja visuaalinen viestintä

LABin muotoilun, taiteen ja visuaalisen viestinnän koulutus jatkaa Imatran taidekoulun ja Lahden Muotoiluinstituutin pitkää perinnettä. 

 

Kuva
A boy holding a mirror

Hotelli-, ravintola- ja matkailuala

Opiskele restonomiksi! Lahden kampuksella restonomikoulutus painottuu matkailu- ja tapahtumaliiketoimintaan. Lappeenrannan kampuksella painopisteenä on hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto.
 

Kuva
A girl in the mirror

Sosiaali- ja terveysala

Tee työtä jolla on merkitystä! Tulisiko sinusta ensihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, fysioterapeutti tai terveydenhoitaja? 

Kuva
A girl in the mirror

Tekniikka

Opiskele insinööriksi Lahdessa, Lappeenrannassa tai verkossa! Tarjolla on koulutuksia päivä- tai monimuotototeutuksena sekä verkkototeutuksena. Tutustu ja löydä omasi!

Kuva
Creative people - Systematic work

Miksi LAB?

LAB on uusi ammattikorkeakoulu niille, jotka haluavat mennä pintaa syvemmälle. LABissa saat opiskelun ja työn parhaat puolet samasta paikasta.

Kuva
Event area on Lahti Campus

Lahden kampus

Lahden upea kampus on vasta valmistunut perinteiseen, vanhaan tehdaskiinteistöön. 

Kuva
A hallway on Lappeenranta Campus

Lappeenrannan kampus

Lappeenrannassa opiskelet Kaakkois-Suomen suurimmalla korkeakoulukampuksella! 

Kuva
A girl studying on a laptop

Verkkokampus

Kevään 2020 yhteishaussa on mukana 3 koulutusta, jotka järjestetään kokonaan verkossa.

Kevään 2020 yhteishaun aikataulu

1. Hakuaika I, englanninkieliset koulutukset 8.1.–22.1.2020. 
2. Hakuaika II, suomenkieliset koulutukset 18.3.–1.4.2020.
4. Englanninkielisten koulutusten valintakokeet järjestetään maalis-huhtikuun aikana. Valintojen tulokset julkaistaan viimeistään 5.6.2020 mennessä. Omaa tilannetta voi seurata Oma Opintopolku -palvelussa​. Opiskelupaikka on otettava vastaan viimeistään 10.7.2020 klo 15.00.
5. Suomenkielisten koulutusten todistusvalintojen tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään 27.5.2020. Muiden kuin todistusvalintojen tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään 8.7.2020. Omaa tilannetta voi seurata Oma Opintopolku -palvelussa​. Opiskelupaikka on otettava vastaan viimeistään 15.7.2020 klo 15.00.
6. Varasijalta hyväksyminen päättyy 31.7.2020 klo 15.00. Tämän jälkeen ei voi tulla enää hyväksytyksi opiskelijaksi.

Näin haet yhteishaussa

Yhteishaussa hakeminen tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Hakemus tulee jättää viimeistään viimeisenä hakupäivänä klo 15. Voit merkitä hakemukseen enintään kuusi hakutoivetta. Yhteishaussa on eroja ensimmäisen ja toisen hakuajan välillä, joten tutustuthan ohjeisiin huolella!

Kuva
A boy holding a mirror

LAMK ja SAIMIA yhdistyivät LAB-ammattikorkeakouluksi

Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät tammikuussa 2020 uudeksi LAB-ammattikorkeakouluksi.

LAB on uusi ammattikorkeakoulu niille, jotka haluavat mennä pintaa syvemmälle. LABissa saat opiskelun ja työn parhaat puolet samasta paikasta.

 

Kysy lisää:

Tilaa hakijan uutiskirje!

Tilaa hakijan uutiskirje ja saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen ja valintaan liittyvissä asioissa.