CLO 3D tekstiilituotteiden suunnittelu ja visualisointiohjelmiston koulutus vaateteollisuuteen

Kolmiulotteisen mallinnuksen alkeet puettaville tuotteille ja tekstiilimateriaaleille.
– Vaatteiden 3D-mallinnus avaa uusia väyliä muodin suunnitteluprosesseille ja markkinoinnille. 3D-mallinnetut tuotteet ovat hyvin realistisia sekä kestävyyden kannalta järkevämpi tapa suunnitella tuotteita.
Toteutusaika
23.11.2022 - 30.11.2022
Laajuus
2 päivää
Paikka

LAB-ammattikorkeakoulu
Lahden kampus
Mukkulankatu 19
15210 LAHTI

Hinta
430 € +alv. 24 % ( 533,20 € sis. alv.)

CLO 3D

Tavoite

Opiskelija osaa käyttää 3D-grafiikan ja mallinnuksen peruskäsitteistöä työskentelyssään sekä perehtyy ohjelmiston perustyökaluihin ja -työskentelyprosesseihin.

Kenelle?

Kaikille tekstiilimateriaalien parissa työskenteleville, jotka ovat kiinnostuneita perehtymään puettavien tuotteiden 3D-mallinnukseen

Sisältö

Koulutuksen aikana käymme läpi 3D-ohjelman logiikkaa, perustoimintoja, simulaatiota, kaavan asettelua ja ompelua, kaavan sekä materiaalin ominaisuuksien muokkausta, piirtämistä sekä renderöintiä

Koulutuspäivät

Keskiviikkot 23.11. ja 30.11.2022 klo 9 - 16, luokka M19_ C212

Toteutustapa ja oppimismenetelmät

Lähikoulutus

Ryhmäkoko

6 - 14 henkilöä

Asiantuntija

Kouluttaja Tuuli Pursiainen on muotoilija, jonka kursseilla opitaan monipuolisesti digitaalisesta työskentelystä, vektorigrafiikasta ja taittamisesta sekä mm. muotoilupiirtämisestä ja painokangassuunnittelusta. Tuuli työskentelee lisäksi kuvituksen, graafisen suunnittelun ja taiteen parissa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika 8.6. - 8.11.2022

llmoittaudu koulutukseen tästä
HUOM! Linkki ei toimi Internet Explorer selaimessa. 

Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin ole mainittu. Vahvistus kurssille hyväksymisestä tai varasijasta lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Jos koulutus/tapahtuma on jo täynnä tai olet varasijalla, Sinulle lähetetään siitä tieto. Jos paikkoja vapautuu, Sinuun otetaan yhteyttä.

Pidätämme oikeuden kurssin muutoksiin tai sen perumiseen.

 

Peruutusehdot
Peruutus on ilmoittautumisaikana maksutonta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, mutta ennen koulutuksen käynnistymistä tehdystä peruutuksesta perimme 50 % osallistujamaksusta. Jos koulutuspaikkaa ei ole peruutettu ennen koulutuksen käynnistymistä veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen taydennyskoulutus@lab.fi. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Kysy lisää

Tuuli Pursiainen
Opettaja
tuuli [dot] pursiainenatlab [dot] fi