Digitaalinen hoidon tarpeen arviointi

Kun osaamisella on väliä.

Hoidon onnistumisen kannalta on olennaista ohjata potilas oikeaan aikaan oikeaan hoitopaikkaan riippumatta siitä, onko hoidon tarpeen arviointi tehty puhelimitse vai kasvotusten.
Hoidon tarpeen arviointi -koulutus on kohdennettu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka haluavat vahvistamaa omaa HTA osaamistaan sekä näyttöön perustuvaa päätöksentekokykyään.
Toteutusaika
16.05.2022 - 17.05.2022
Paikka

Verkossa

Hinta
360€ + alv 24% (446,40 € sis. alv.)

Kuva

Tavoite

Koulutukseen osallistunut tunnistaa lait ja asetukset hoidon tarpeen arvioinnin taustalla. Koulutuksessa opetellaan tunnistamaan, arvioimaan ja tekemään johtopäätöksiä potilaan terveydentilasta, sekä erottamaan päivystyspotilaat, kiireelliset ja kiireettömät potilaat toisistaan. Digitaalinen hoidon tarpeen arviointi -koulutuksessa opetellaan tunnistamaan akuuttitilanteet ja niiden tunnistaminen puhelimessa sekä kirjaamaan puhelut laadukkaasti potilastietojärjestelmään.

Kenelle?

Hoidon tarpeen arviointia tekevät terveysalan ammattilaiset, kuten sairaanhoitajat, ensihoitajat, terveydenhoitajat ja kätilöt. Myös työstä kiinnostuneet.

Sisältö

  • Lait ja asetukset hoidon tarpeen arvioinnin taustalla; ammattilaisen velvollisuudet ja asiakkaan oikeudet
  • Hoidon tarpeen arviointi puhelimitse sekä näyttöön perustuva päätöksenteko
  • Kiireellisten ja kiireettöminen potilaiden erottaminen toisistaan
  • Akuuttitilanteet ja niiden tunnistaminen puhelimessa.
  • Puheluiden laadukas kirjaaminen

Koulutuspäivät

16. - 17.5.2022 klo 9.00 - 16.00

Toteutustapa ja oppimismenetelmät

Verkkototeutus etäyhteyden kautta. Case-esimerkkejä ja harjoituksia.

Ryhmäkoko

vähintään 15, enintään 24

Asiantuntijat

Tiina Simola, sh, th, TtM, hoitotyön lehtori, jolla useiden vuosien kokemus sairaanhoitajan vastaanottotyöstä, hoidon tarpeen arvioinnista puhelimessa ja päivystystyöstä.

Mira Korvenoja, eh, TtM, hoitotyön lehtori. Useiden vuosien kokemus akuuttihoitotyöstä teho-osastolla sekä ensihoidossa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika 7.1. - 1.5.2022

Ilmoittaudu koulutukseen tästä

HUOM! Linkki ei toimi Internet Explorer selaimessa. 

Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin ole mainittu. Vahvistus kurssille hyväksymisestä tai varasijasta lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Jos koulutus/tapahtuma on jo täynnä tai olet varasijalla, Sinulle lähetetään siitä tieto. Jos paikkoja vapautuu, Sinuun otetaan yhteyttä.

Pidätämme oikeuden kurssin muutoksiin tai sen perumiseen.

Peruutusehdot
Peruutus on ilmoittautumisaikana maksutonta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, mutta ennen koulutuksen käynnistymistä tehdystä peruutuksesta perimme 50 % osallistujamaksusta. Jos koulutuspaikkaa ei ole peruutettu ennen koulutuksen käynnistymistä veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen taydennyskoulutus@lab.fi. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Lisätietoja koulutuksesta