Ennakointi ja tulevaisuustiedon hyödyntäminen vaatetusalalla

Maailma ympärillämme tuntuu muuttuvan nopeammin kuin ehdimme reagoida. Tietyt ajurit, kuten esimerkiksi pandemia saavat aikaan nopeita muutoksia yhteiskunnassa, toisaalta moni asia ei muutu. Elämme informaatioyhteiskunnassa ja katsomme maailmaa omasta subjektiivisesta kuplastamme. Ilmastonmuutos, ikääntyvä yhteiskunta, tarve diversiteettiin ja kaupungistuminen ovat tuovat kiristyvien säädösten myötä myös uusia mahdollisuuksia. Ennakointi on tärkeä osa liiketoiminnan kehittämistä.
Toteutusaika
02.12.2021
klo 9.00 - 15.00
Laajuus
6 tuntia
Paikka

Verkkototeutus

Hinta
450 € + alv. 24% ( 558 € sis. alv)

Tavoite

Koulutuksessa käymme  läpi, mistä trendit muodostuvat. Puhumme megatrendeistä, kiinnostavista ilmiöistä ja innovaatioista ja pohdimme miten ne voivat vaikuttaa myös arvoihin ja kulutuskäyttäytymiseen.

Kenelle

Kaikille tekstiili- ja vaatetusalalla työskenteleville

Sisältö

-Mitä on ennakointi? 
-Mitä hyötyä ennakoinnista on yritykselle/ yksilölle?
-Käydään läpi ennakoinnin perusteita
-Luento megatrendeistä, uusista ilmiöistä, konsepteista sekä kulutuskäyttäytymisen muutoksista jne.
-Opetellaan havaitsemaan hiljaisia signaaleita ja klusteroimaan löydöksiä sekä pohtimaan laajempia syitä ja yhteyksiä ilmiöiden takana

Koulutuspäivä

2.12.2021 klo 9.00 - 15.00

Verkkokoulutus, zoom-linkki osallistujille lähetetään ennen koulutusta

Ryhmäkoko

8 - 24 osallistujaa

Asiantuntija

Susanna Björklund on utelias muutosasiantija, trendianalyytikko ja toimittaja, joka tutkii monialaisesti maailman ilmiöitä muotoilijan silmin.
LABissa Susanna toimii lehtorina ja ennakointiasiantuntija. Hän auttaa yrityksiä havaisemaan muutosta ja vierailee puhujana ympäri maailmaa,
Susanna kuratoi vuosittain Habitare-messujen virallisen Signals-trendinäyttelyn.

Ilmoittautumisaika 23.9. - 21.11.2021

llmoittaudu koulutukseen tästä 

HUOM! Linkki ei toimi Internet Explorer selaimessa. 

Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin ole mainittu. Vahvistus kurssille hyväksymisestä tai varasijasta lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Jos koulutus/tapahtuma on jo täynnä tai olet varasijalla, Sinulle lähetetään siitä tieto. Jos paikkoja vapautuu, Sinuun otetaan yhteyttä.

Noin kaksi viikkoa ennen koulutuksen/tapahtuman alkua, lähetämme kutsun, joka sisältää tarkempia tietoja käytännön järjestelyistä, tai tiedon mahdollisesta koulutuksen/tapahtuman peruuntumisesta.

Pidätämme oikeuden kurssin muutoksiin tai sen perumiseen.

Peruutusehdot
Peruutus on ilmoittautumisaikana maksutonta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme 50 % osallistujamaksusta. Mikäli varattu koulutuspaikka perutaan koulutuspäivänä tai osallistuja ei saavu koulutukseen, perimme koko osallistumismaksun. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen taydennyskoulutus@lab.fi. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Kysy lisää

Susanna Björklund
Lehtori
susanna [dot] bjorklundatlab [dot] fi