Ensihoitaja (AMK), verkkopainotteinen monimuotototeutus, 240 op

Seuraava hakuaika
-

Opiskele ensihoitoa Lahdessa

Haluatko opiskella ensihoitajaksi verkkopainotteisesti?

LAB-ammattikorkeakoulun verkkopainotteisessa ensihoitajan koulutuksessa opiskelet teoriaopinnot verkko-opetusmenetelmiä hyödyntäen ja osallistuen säännöllisesti ryhmäsi verkkotapaamisiin etukäteen ilmoitettuina ajankohtina. Ensimmäisen lukuvuoden aikana lähipäiviä on 6–7 kpl/lukukausi. Näiden päivien aikana harjoittelet hoitotyön taitoja moderneissa  oppimis- ja simulaatiotiloissamme.

Ensihoitajakoulutuksesta yli kolmannes on ammatillista harjoittelua aidossa hoitotyön ympäristössä. Opiskelu verkkopainotteisessa ensihoitajakoulutuksessa edellyttää sinulta itseohjautuvuutta, hyvää ajanhallintakykyä ja valmiutta opiskella itsenäisesti.

LAB-ammattikorkeakoulusta valmistuneena ensihoitajana olet ensihoidon asiantuntija, jolla on sekä ensihoidon että sairaanhoidon osaaminen. Teoreettisten opintojen lisäksi opiskeluusi kuuluu hoitotyön taitojen harjoittelua, joka toteutuu ammattikorkeakoulun oppimis- ja simulaatiotiloissa.

Ensihoitajana autat äkillisesti sairastuneita ja kiireellistä hoitoa tarvitsevia potilaita sekä sairaalassa että sairaalan ulkopuolella. Tunnistat ja ennakoit potilaan henkeä uhkaavat tilanteet ja osaat toimia tilanteen edellyttämällä tavalla. Kiireettömillä ensihoitotehtävillä osaat arvioida potilaan palvelu- ja hoidontarpeen, suunnitella jatkohoidon ja ohjata potilasta tarkoituksenmukaisen avun piiriin.

Ensihoitaja (AMK) tutkinto antaa sinulle pätevyyden toimia sairaanhoitajana kaikkialla Euroopan unionin alueella.

Mikäli olet jo suorittanut sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinnon, emme suosittele sinulle ensihoitaja, verkkopainotteinen monimuotototeutus -koulutusta, koska koulutus alkaa sairaanhoitajaopinnoilla. Sen sijaan suosittelemme sinulle syksyllä 2022 alkavaa muuntokoulutusta, joka on räätälöity nimenomaan työssä oleville valmiille ammattilaisille.

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Kuva
LAB brand image boy mirror reflection

Kevään yhteishaku 2022

Tutustu yhteishaun koulutustarjontaan, aikatauluihin sekä ohjeistuksiin. 💎 

Lisätietoja hakemisesta

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
+358 44 708 1385 tai +358 44 708 1386
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Opiskelijatarinoita