Ensihoitaja (AMK), verkkopainotteinen monimuotototeutus, Lappeenranta, 240 op

Seuraava hakuaika
-

Opiskele ensihoitoa Lahdessa

Haluatko opiskella ensihoitajaksi verkkopainotteisesti?

LAB-ammattikorkeakoulun verkkopainotteisessa ensihoitajan koulutuksessa opiskelet teoriaopinnot verkko-opetusmenetelmiä hyödyntäen ja osallistuen säännöllisesti ryhmäsi verkkotapaamisiin etukäteen ilmoitettuina ajankohtina. Ensimmäisen lukuvuoden aikana lähipäiviä on 6–8. Näiden päivien aikana harjoittelet hoitotyön taitoja moderneissa oppimis- ja simulaatiotiloissamme.

Ensihoitajakoulutuksesta yli kolmannes on ammatillista harjoittelua aidossa hoitotyön ympäristössä. Opiskelu verkkopainotteisessa ensihoitajakoulutuksessa edellyttää sinulta itseohjautuvuutta, hyvää ajanhallintakykyä ja valmiutta opiskella itsenäisesti.

LAB-ammattikorkeakoulusta valmistuneena ensihoitajana olet ensihoidon asiantuntija, jolla on sekä ensihoidon että sairaanhoidon osaaminen. Ensihoitajana autat äkillisesti sairastuneita ja kiireellistä hoitoa tarvitsevia potilaita sekä sairaalassa että sairaalan ulkopuolella. 

Ensihoitaja (AMK) tutkinto antaa sinulle pätevyyden toimia sairaanhoitajana kaikkialla Euroopan unionin alueella.

Mikäli olet jo suorittanut sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinnon, emme suosittele sinulle ensihoitaja, verkkopainotteinen monimuotototeutus -koulutusta, koska koulutus alkaa sairaanhoitajaopinnoilla. Sen sijaan suosittelemme sinulle syksyllä 2022 alkavaa muuntokoulutusta, joka on räätälöity nimenomaan työssä oleville valmiille ammattilaisille.

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Kuva
A girl holding a mirror

Syksyn yhteishaku 💎

Tutustu koulutustarjontaan ja hae syksyn haussa 31.8–14.9.2022.

Lisätietoja hakemisesta

Hakijapalvelut, Lappeenranta
Lappeenrannan kampus
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Opiskelijatarinoita