Fysioterapeutti (AMK), päivätoteutus, Lappeenranta, 210 op

Seuraava hakuaika
-

Koulutuskuva_fyssa

Fysioterapeutti on kuntoutuksen ammattilainen

Fysioterapeuttina olet liikkumisen, toimintakyvyn ja kuntoutuksen asiantuntija. Työskentelet esimerkiksi terveyskeskuksessa, sairaalassa, kuntoutus- tai hoitolaitoksessa, yrityksessä tai terveyden edistämiseen liittyvissä kehittämis- ja koulutustehtävissä. Työpaikkasi voi olla julkisella sektorilla, yrityksessä tai järjestössä. Voit myös perustaa oman yrityksen.

Fysioterapeuttiopintojen keskeisiä sisältöjä ovat tutkiminen ja arviointi, ohjaus ja neuvonta, terapiaosaaminen sekä kuntoutusteknologia. Perehdyt ihmisen anatomiaan ja fysiologiaan, opit analysoimaan ja tukemaan ihmisten toimintakykyä ja liikkumista sekä ennaltaehkäisemään ja kuntouttamaan erilaisia sairauksia ja vammoja.

Opiskelu on käytännönläheistä. Pääset soveltamaan ja harjoittelemaan oppimaasi aidoissa asiakastilanteissa, työelämän hankkeissa ja osana moniammatillisia ryhmiä. Lappeenrannan fysioterapeuttikoulutus painottaa ammatissa tarvittavia kädentaitoja, terveysteknologian hyödyntämistä sekä valmentavaa otetta. Opiskelet muun muassa biomekaniikan ja kuormitusfysiologian laboratorioissa sekä aidoissa ja simuloiduissa toimintaympäristöissä

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Kuva
A boy in the mirror

Kevään yhteishaku

1. hakuaika 7.1.–20.1.2021.

Tutustu ensimmäisen hakuajan koulutustarjontaan. 💎

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lappeenranta
Lappeenrannan kampus
hakijapalvelutatlab [dot] fi