ICF - Toimintakyvyn, toimintarajoitteiden ja terveyden kansainvälinen luokitus

ICF tarjoaa viitekehyksen toimintakyvyn ja toiminnallisen terveyden kuvaamiseen. Kaksipäiväinen ICF Research Branch -formaatin mukainen koulutus antaa valmiuksia käyttää Maailman terveysjärjestön, WHO:n ICF-luokitusta.
Toteutusaika
25.05.2021 - 27.05.2021
25.5. ja 27.5.2021 klo 9.00 - 16.00
Laajuus
15 tuntia
Toteutustapa
Verkko-opiskelu
Hinta
270 € + alv 24% ( 334,80 € sis. alv)

Sisältö

1. päivä

  • ICF:n tausta ja tavoitteet
  • ICF:n perusteet: malli, rakenne, koodit ja tarkenteet

2. päivä

  • Terveystiedon siltaaminen ICF-luokitukseen
  • ICF ja toimintakyvyn arviointi (ydinlistat)
  • ICF ja kliinisen työn käyttösovellukset
  • ICF kuntoutuksessa/asiakastyössä

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on oppia ICF-mallin rakenne ja perehtyä ICF:n käyttöön toimintakyvyn kuvaamisessa ja kuntoutuksen tavoitteiden asettelussa.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille ICF-luokituksen ymmärtämisestä, ICF:n käytöstä asiakastyössä ja sen erilaisista käyttösovelluksista kiinnostuneille sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilöille.

Koulutus sopii niille, joilla on vähän tai ei lainkaan osaamista ICF:stä, sen teoreettisesta viitekehyksestä tai käyttömahdollisuuksista, sekä niille, joilla on jo kokemusta ICF:n käytöstä, ja jotka tarvitsevat selkeän työpajarakenteen ja materiaalia kouluttaakseen muita omassa työyhteisössään.

Toteutustapa

Koulutus sisältää verkkovälitteisten teoriaosuuksien lisäksi harjoitustehtäviä.

Opetus integroidaan LAB Hyvinvointialan täydentäviin opintoihin ja ryhmässä on myös LAB-ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan tutkintojen loppuvaiheen opiskelijoita.

Ryhmäkoko

Vähintään 15 henkilöä

Kouluttaja

Pirjo Knuuttila lehtori, ICF ja GAS -kouluttaja

Muuta tärkeää

Koulutuksesta saa virallisen ICF Research Branchin todistuksen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koulutukseen alla olevasta linkistä.
HUOM! Linkki ei toimi Internet Explorer selaimessa. 

Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin ole mainittu. Vahvistus kurssille hyväksymisestä tai varasijasta lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Jos koulutus/tapahtuma on jo täynnä tai olet varasijalla, Sinulle lähetetään siitä tieto. Jos paikkoja vapautuu, Sinuun otetaan yhteyttä.

Noin kaksi viikkoa ennen koulutuksen/tapahtuman alkua, lähetämme kutsun, joka sisältää tarkempia tietoja käytännön järjestelyistä, tai tiedon mahdollisesta koulutuksen/tapahtuman peruuntumisesta.

Pidätämme oikeuden kurssin muutoksiin tai sen perumiseen.

Ilmoittautumisaika
-
Peruutusehdot
Peruutus on ilmoittautumisaikana maksutonta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, mutta ennen koulutuksen käynnistymistä tehdystä peruutuksesta perimme 50 % osallistujamaksusta. Jos koulutuspaikkaa ei ole peruutettu ennen koulutuksen käynnistymistä veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen taydennyskoulutus@lab.fi. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Lisätietoja koulutuksesta

Pirjo Knuuttila
Lehtori
pirjo [dot] knuuttilaatlab [dot] fi