Insinööri (AMK), konetekniikka, päivätoteutus, Lappeenranta, 240 op

Seuraava hakuaika
-

Koulutuskuva_kone

Konetekniikan insinöörillä on hyvät työllistymismahdollisuudet 

Konetekniikan insinöörinä olet luovan suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntija. Voit työskennellä esimerkiksi kone-, koneautomaatio- tai laitesuunnittelijana, tuotekehitysinsinöörinä tai teollisuuden palvelujen asiantuntijana. Työllistymismahdollisuudet ovat hyvät, sillä alan osaajista on Suomessa jo pulaa.

Konetekniikan koulutuksessa yhdistyvät teoria ja käytäntö. Opinnoissa saat vahvan koneteknisen perusosaamisen ja opit tuottamaan innovaatioita sekä energia- ja materiaalitehokkaita ratkaisuja ja vientiliiketoimintaa.

Konetekniikan insinöörikoulutusta järjestetään sekä Lahden että Lappeenrannan kampuksilla. Voit valita suuntautumisvaihtoehdoksesi joko kone- ja tuotesuunnittelun tai koneautomaation. Lappeenrannan kampuksen konetekniikan opinnoissa korostuvat vahva mekaaninen suunnittelu ja tuotekehitys.

Mikäli olet kiinnostunut kansainvälisistä työtehtävistä, voit suorittaa osan opinnoistasi myös LAB-ammattikorkeakoulun englanninkielisessä Mechanical Engineering -koulutuksessa.

Kuva
Konetekniikan insinööriopiskelija Timi Hurskainen

"LABissa tehdään jatkuvasti yhteistyötä alan yritysten kanssa"

”Kurssit ovat olleet erittäin käytännönläheisiä. Suurin osa kurssien rakenteista menee niin, että noin puolet on teoriaa, jonka jälkeen tehdään käytännön harjoituksia loppupuolikas kurssista."

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Kuva
A girl holding a mirror

Syksyn yhteishaku 💎

Tutustu koulutustarjontaan ja hae syksyn haussa 31.8–14.9.2022.

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lappeenranta
Lappeenrannan kampus
hakijapalvelutatlab [dot] fi