Insinööri (AMK), rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, päivätoteutus, Lappeenranta, 240 op

Seuraava hakuaika
-

Koulutus_lprkampus

Rakennetun ympäristön suunnittelija ja ylläpitäjä

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörit ovat tärkein ammattikunta kestävän, puhtaan, esteettömän ja hyvinvointia edistävän elinympäristön luomisessa ja ylläpitämisessä.

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörinä ymmärrät rakennetun ympäristön kokonaisuuden ja hallitset rakentamisen tekniikan ja talouden. Osaamisesi kulmakiviä ovat rakentamisen tekninen perusta, talouden hallinta ja projektien johtaminen. Osaat työskennellä kansainvälisessä ympäristössä, neuvotella ja viestiä ammatillisissa tilanteissa sekä toimia nopeasti muuttuvassa ympäristössä.

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutuksesta valmistut insinööriksi joko talonrakennusalan tai infra-alan suunnittelu-, johtamis- ja kehittämistehtäviin. Opintoihisi kuuluu rakennesuunnittelua, talonrakentamista sekä liikenneväylien, vesihuoltoverkkojen ja maa-, ympäristö- ja kalliorakentamisen opintoja. Käytännön työssä tarvitset lisäksi kirjallista ja suullista esitystaitoa sekä vuorovaikutustaitoja. Tietomallien kanssa työskentely on osa arkipäivääsi.

LAB-ammattikorkeakoulusta valmistuneet rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörit toimivat vaativissa asiantuntija- ja projektin- johtotehtävissä yksityisellä ja julkisella sektorilla. Työtehtäviä ovat esimerkiksi suunnittelija, rakennuttaja tai projekti-, työmaa- tai tuotantopäällikkö. Myös yrittäjyys on yksi uravaihtoehto.

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lappeenranta
Lappeenrannan kampus
hakijapalvelutatlab [dot] fi