Kinesioteippauksen jatkokoulutus

Toteutusaika
29.04.2022
klo 9.00 - 16.00
Paikka

LAB-ammattikorkeakoulu
Lahden kampus
Mukkulankatu 19
15210 LAHTI

Hinta
140 € + alv. 24% (173,60 € sis. alv.)

kuva

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on kerrata jo opittuja kinesioteippaustaitoja sekä syventää oppimista erikoisteippaustekniikoihin.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu fysioterapeuteille, joilla on kinesioteippauksen peruskurssi käytynä ja käyttävät teippausta aktiivisesti kliinisessä työssä.

Sisältö

Koulutus sisältää teoriaosuuden, jossa kerrataan lyhyesti kinesioteippauksen perusasiat ja perusteippaustekniikat. Soveltavista tekniikoista opetellaan lymfatekniikka, arpikudosteippaus, mekaaninen korjaus ja faskiatekniikka. Koulutuksessa tehdään erilaisia toiminnallisia teippauksia ja harjoitellaan eri teippaustekniikoiden yhdistämistä.

Koulutuspäivät

29.4.2022 klo 9.00 - 16.00

Ryhmäkoko

max 20

Asiantuntija

Ulla Niemi, OMT-fysioterapeutti

Ulla Niemi on valmistunut fysioterapeutiksi Lahden ammattikorkeakoulusta vuonna 2011 ja OMT-fysioterapeutiksi vuonna 2018. OMT-fysioterapeuttina hän perehtynyt tuki- ja liikuntaelin vaivojen tutkimiseen ja hoitoon sekä ongelmien ennaltaehkäisyyn. Kliinisessä työssä hänelle tärkeää on asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen, asiakkaan aktiivinen rooli terapiassa sekä tutkitun tiedon soveltaminen terapiakäytäntöihin. Asiakastyön ohessa Ulla on toiminut kouluttajana koko työuransa ajan sekä ollut opetustyössä tehden fysioterapian lehtorin sijaisuuksia Lahden ammattikorkeakoulussa. Kinesioteippaukseen hän on perehtynyt useissa eri täydennyskoulutuksissa ja lisäksi hänellä on vankka käytännönkokemus eri teippaustekniikoiden hyödyntämisestä käytännön työssä erilaisten asiakasryhmien fysioterapiassa sekä urheilukentillä. Hän on kouluttajana työotteeltaan innostava ja pyrkii tukemaan opiskelijoita rohkeasti yhdistämään uutta ja jo opittua tietoa ja soveltamaan niitä käytännön terapiatyöhön. 

Opiskelijoilta hän toivoo aktiivista osallistumista ja molemmin puolesta vuorovaikutusta. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika 1.11.2021. - 8.4.2022

llmoittaudu koulutukseen tästä Ilmoittaudu

Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin ole mainittu. Vahvistus kurssille hyväksymisestä tai varasijasta lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Jos koulutus/tapahtuma on jo täynnä tai olet varasijalla, Sinulle lähetetään siitä tieto. Jos paikkoja vapautuu, Sinuun otetaan yhteyttä.

Pidätämme oikeuden kurssin muutoksiin tai sen perumiseen.

Peruutusehdot
Peruutus on ilmoittautumisaikana maksutonta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme 50 % osallistujamaksusta. Mikäli varattu koulutuspaikka perutaan koulutuspäivänä tai osallistuja ei saavu koulutukseen, perimme koko osallistumismaksun. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen taydennyskoulutus@lab.fi. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.