Kinesioteippauksen perusteet

Koulutuksessa keskitytään kinesioteippauksen perusteisiin. Opit tunnistamaan kinesioteipin perusominaisuudet ja harjaannut käsittelemään teippiä. Opit perus teippaustekniikat, joita pystyt helposti soveltamaan käytännön työssäsi eri kohteisiin asiakkaasi ongelmasta riippuen.
Teippaamaan oppii teippaamalla, joten koulutus sisältää paljon käytännön harjoittelua.
Toteutusaika
28.03.2022
Paikka

LAB ammattikorkeakoulu
Lahden kampus
Mukkulankatu 19
15210 LAHTI

Hinta
140 € + alv 24% (173,60 €, sis. alv) Hinta sisältää koulutuksessa käytettävät teipit.

kuva

Tavoite

  • Tiedät kinesioteippauksen indikaatiot ja kontraindikaatiot ja osaat tunnistaa asiakkaan tuki-ja liikuntaelinongelmat, joissa teippausta voi hyödyntää osana fysioterapiaa
  • Hallitset teipin käsittelyn ja kinesioteippauksen perustekniikat
  • Osaat toteuttaa kinesioteippauksen perusteippaustekniikoita yleisimpien tuki-ja liikuntaelin ongelmien hoidossa

Kenelle?

Koulutus on suunnattu fysioterapeuteille, lääkäreille, toimintaterapeuteille, naprapaateille, osteopaateille, hierojille tai muille terveydenhuollon ammattilaisille, jotka hallitsevat ihmisen tuki- ja liikuntaelimistön anatomian perusteet sekä toiminnallisen anatomian. 

Sisältö

Koulutus sisältää sekä teoriaa että käytännön teippausharjoittelua. Teoriaosuudessa käsitellään kinesioteippauksen perusteita (indikaatiot, kontraindikaatiot, teipin ominaisuudet, tutkimusnäyttö, teippaustekniikat) sekä kinesioteippauksen perusteippaustekniikoiden harjoittelua käytännössä

Koulutuspäivät

28.3.2022 klo 9.00 - 16.00

Ryhmäkoko

max 20

Asiantuntija

Ulla Niemi, OMT-fysioterapeutti

Ulla Niemi on valmistunut fysioterapeutiksi Lahden ammattikorkeakoulusta vuonna 2011 ja OMT-fysioterapeutiksi vuonna 2018. OMT-fysioterapeuttina hän perehtynyt tuki- ja liikuntaelin vaivojen tutkimiseen ja hoitoon sekä ongelmien ennaltaehkäisyyn. Kliinisessä työssä hänelle tärkeää on asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen, asiakkaan aktiivinen rooli terapiassa sekä tutkitun tiedon soveltaminen terapiakäytäntöihin. Asiakastyön ohessa Ulla on toiminut kouluttajana koko työuransa ajan sekä ollut opetustyössä tehden fysioterapian lehtorin sijaisuuksia Lahden ammattikorkeakoulussa. Kinesioteippaukseen hän on perehtynyt useissa eri täydennyskoulutuksissa ja lisäksi hänellä on vankka käytännönkokemus eri teippaustekniikoiden hyödyntämisestä käytännön työssä erilaisten asiakasryhmien fysioterapiassa sekä urheilukentillä. Hän on kouluttajana työotteeltaan innostava ja pyrkii tukemaan opiskelijoita rohkeasti yhdistämään uutta ja jo opittua tietoa ja soveltamaan niitä käytännön terapiatyöhön. 

Opiskelijoilta hän toivoo aktiivista osallistumista ja molemmin puolesta vuorovaikutusta. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika 1.11.2021 - 13.3.2022

llmoittaudu koulutukseen tästä Ilmoittaudu
HUOM! Linkki ei toimi Internet Explorer selaimessa. 

Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin ole mainittu. Vahvistus kurssille hyväksymisestä tai varasijasta lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Jos koulutus/tapahtuma on jo täynnä tai olet varasijalla, Sinulle lähetetään siitä tieto. Jos paikkoja vapautuu, Sinuun otetaan yhteyttä.

Pidätämme oikeuden kurssin muutoksiin tai sen perumiseen.

Peruutusehdot
Peruutus on ilmoittautumisaikana maksutonta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme 50 % osallistujamaksusta. Mikäli varattu koulutuspaikka perutaan koulutuspäivänä tai osallistuja ei saavu koulutukseen, perimme koko osallistumismaksun. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen taydennyskoulutus@lab.fi. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.