Medianomi (AMK), valokuvaus, päivätoteutus, Lahti, 240 op

Seuraava hakuaika
-

Koulutus_valokuvaaja

Valokuvaaja havainnoi, rakentaa ja tulkitsee

Valokuvausta opiskelleena medianomina havainnoit, tulkitset ja rakennat todellisuutta. Voit keskittyä studiotyöhön, valaisemiseen ja teknisesti laadukkaiden kuvien rakentamiseen, tai voit kuvata maailman ilmiöitä havainnollisesti journalistisiin medioihin. Työpaikkasi voi olla esimerkiksi mediatalo, kustantamo, viestintä- tai mainostoimisto. Monet valokuvaajat toimivat myös yrittäjinä.

Valokuvaajana sinulla on oma, vahva ja puhutteleva kuvallinen kieli. Toisaalta työssä vaaditaan myös digitaalisten työprosessien hallintaa. Esimerkiksi videokuvaus ja 3D-työskentely ovat tulleet osaksi monien valokuvaajien työtä.

LAB-ammattikorkeakoulun valokuvauksen opinnoissa painottuvat havainnoiva ja dokumentaarinen lähestymistapa. Tulkitset ajan ilmiöitä ja luot kuvakertomuksille uudenlaisia esittämistapoja niin kuvataiteen kuin journalisminkin käyttöön. Saat opettajiltasi yksilöllistä ohjausta, jossa huomioidaan omat vahvuutesi.

Opetus toteutetaan luovassa ja yhteisöllisessä oppimisympäristössä. Opiskelet usein erilaisissa opiskelijaryhmän projekteissa tai työelämähankkeissa, ja ensimmäinen työpaikka tai ensimmäiset asiakkaat löytyvät usein opiskelun aikana luotujen kontaktien kautta. Tarjoamme myös mahdollisuuden laajentaa ja syventää omaa osaamista vaihto-opintojaksolla ulkomaisissa yhteistyökorkeakouluissamme.

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
+358 44 708 1385 tai +358 44 708 1386
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Opiskelijatarinoita