Just sopiva

Kuva
Bay city view
Lahden satama
Ison kaupungin urbaani kulttuuri ja monipuolinen palvelutarjonta yhdistyvät Lahdessa pienen kaupungin kotoisaan tunnelmaan, näppäriin etäisyyksiin sekä luonnonläheisyyteen. Tiivistä kaupunkikeskustaa kehystävät kieltämättä aika upeat näkymät, ja koko komeutta pääsee ihailemaan halutessaan vaikka Hyppyrimäen huipulta. Lahtelainen löytää lempipaikkansa kaupungistamme usein esimerkiksi Salpausselän harjujen hiihtoladuilta, Radiomastojen juurelta tai Vesijärven rannoilta. 

Lahdessa asuminen ja eläminen sopivat mainiosti opiskelijabudjetille, ja vuokra-asuntoja on myös tarjolla mukavasti. Mukkulaan sijoittuvan uuden kampuksemme läheisyyteen on rakenteilla lisää opiskelija-asuntoja, ja alueesta onkin kehittymässä todellinen opiskelijaelämän keskus.

Varoitus! Elämä 24/7 avoinna olevalla kampusalueella voi viedä mennessään niin, ettei paikalta malta poistua ollenkaan, vaikka keskustaan halutessaan helposti pääseekin.

Ihanan lähellä

Kuva
Lahti Railway Station

Matka Lahdesta Helsinkiin kestää Z-junalla noin tunnin, ja maksaa opiskelijalle ainoastaan 5,85 euroa! Välillä voi siis helposti piipahtaa nauttimaan myös pääkaupunkiseudun tarjoamista mahdollisuuksista.

Lahden sijainti on muutenkin aika lailla täydellinen; se on lähellä Suomen väestöllistä keskipistettä eli kohtaa, johon kaikilla suomalaisilla on keskimäärin lyhin matka. Lahdessa on maanteiden ja rautateiden risteämiskohta, joten liikenneyhteydet ovat hyvät joka suuntaan, ja junalla pääsee tarvittaessa suoraan vaikka Pietariin tai Moskovaan saakka. Lahdesta liikennöidään tihein vuorovälein myös suoria bussiyhteyksiä noin 90 kilometrin päässä sijaitsevalle Helsinki-Vantaan lentokentälle.