Muotoilija (AMK), teollinen muotoilu, päivätoteutus, Lahti, 240 op

Seuraava hakuaika
-

Koulutus_muotoilu

Muotoile kestäviä ratkaisuja käyttäjälähtöisesti

Muotoilu on osa kulttuurista, sosiaalista, ekologista ja teknologista ympäristöämme. Muotoilun avulla luomme uusia tapoja kokea ympäröivää todellisuuttamme.

Teollisen muotoilijan työ on osa tuotekehitysprosessia, jonka tavoitteena on suunnitella tuotteita teollisesti, ekologisesti, eettisesti ja kestävästi. Palvelumuotoilu on vahvasti osa teollisen muotoilijan ammatillista työkenttää. Teollinen muotoilu tarjoaakin sinulle erittäin laajoja uranäkymiä.

Teollisen muotoilun koulutuksessamme painotetaan käyttäjälähtöisiä ratkaisuja ja kestävän kehityksen prosesseja osana liiketoimintaa. Muotoilijan erikoistaidot, kuten havainnointi, analysointi, visualisointi, mallinnus ja esitystekniikat sekä palvelumuotoilu ovat opintojesi keskiössä.

Valmistuttuasi voit työskennellä monialaisen tuotekehitysryhmän osana erilaisten tuotteiden, esineiden ja käyttöliittymien muotoilijana. Voit työskennellä esimerkiksi valmistavan teollisuuden tai kaupan alalla tai muotoilu- tai insinööritoimistoissa niin Suomessa kuin ulkomailla.

Kuva
LABin teollisen muotoilun polkupyöräreferenssi

”Työpaikkoja alalle syntyy jatkuvasti”

”Lähes jokaisen arjessa tarvittavan tuotteen takana on muotoilija, joka parantaa tuotteiden käytettävyyttä ja ulkomuotoa."

Kuva
Triangular mirrors

Lue ajoneuvomuotoilun blogia

Tutustu ajoneuvomuotoiluun ja esimerkkiprojekteihin blogissa.

Kuva
LAB student.

Kevään yhteishaku

Hae LABiin kevään yhteishaussa:

◆ 2. hakuaika 15.−30.3.

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
+358 44 708 1385 tai +358 44 708 1386
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Uutiset aiheesta

Opiskelijatarinoita