Muotoilija (AMK), teollinen muotoilu, päivätoteutus, Lahti, 240 op

Seuraava hakuaika
-

Koulutus_muotoilu

Astu teollisen muotoilun laajaan maailmaan

Teollisen muotoilun koulutuksessa opiskelet monipuolisesti erilaisten tuotteiden ja käyttöliittymien luovaa suunnittelua sekä valmistettavuutta osana kaupallista toimintaa. Voit erikoistua vaikkapa uusien ajoneuvojen, kulkuvälineiden ja liikennejärjestelmien suunnitteluun ja liiketoimintamallien kehittämiseen. Teollinen muotoilu tarjoaa alana laajoja mahdollisuuksia.

Opinnoissa painotetaan muun muassa käyttäjälähtöisen ja ympäristöystävällisen tuotannon prosessia osana kestävän kehityksen liiketoimintaa. Muotoilijan erikoistaidot, kuten visualisointi- ja mallinnustekniikat ovat opinnoissasi keskeisessä roolissa.

Lahden kampuksen oppimistilat ja erikoislaitteet tarjoavat monipuolisen ja ajanmukaisen opiskeluympäristön. Opiskelet kiinteässä yhteydessä työelämään – erilaiset, yritysten ammattilaisten kanssa toteutettavat aidot yhteistyöprojektit ovat opintojen suola.

Valmistuttuasi voit työskennellä tuotteiden, oheispalveluiden tai käyttöliittymien muotoilijana osana tuotekehitysryhmää niin valmistavan teollisuuden kuin kaupankin alalla tai esimerkiksi muotoilu- ja insinööritoimistoissa. Teollisen muotoilun ammattilaiset työllistyvät erittäin hyvin Suomessa ja ulkomailla. Useimmat heistä ovat myös yrittäjiä.

Kuva
 Art supplies

Muotoiluinstituutin kesähaun esivalintatehtävät

Tutustu tehtävänantoihin huolellisesti ja tee kaikki hakukohteen tehtävät 3.8. klo 15 mennessä. Esivalintatehtävien perusteella osa hakijoista kutsutaan valintahaastatteluun.

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
+358 44 708 1385 tai +358 44 708 1386
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Uutiset aiheesta