Muotoilija (AMK), teollinen muotoilu, päivätoteutus, Lahti, 240 op

Seuraava hakuaika
-

Koulutus_muotoilu

Muotoile kestäviä ratkaisuja käyttäjälähtöisesti

Teollisen muotoilun koulutuksessa opiskelet monipuolisesti erilaisten tuotteiden, niihin liittyvien palvelukonseptien ja käyttöliittymien luovaa suunnittelua. Kestävä kehitys sekä ympäristönäkökulmat ja käyttäjälähtöisyys ovat keskeisiä teemoja. Teollinen muotoilu on myös liiketoiminnan kehittämistä ja tukemista muotoilun keinoin. 

Muotoilijan erityistaidot, kuten visualisointi- ja mallinnustekniikat ovat opinnoissasi keskeisessä roolissa. Opit kehittämään käyttökokemusta ja brändejä sekä tuottamaan ratkaisuja haasteisiin muotoiluajattelun keinoin. Teollisen muotoilun koulutuksessa on mahdollista erikoistua oman kiinnostuksen mukaan esimerkiksi ajoneuvojen, työkalujen ja -koneiden sekä erilaisten arjen tarve-esineiden suunnitteluun.

Lahden kampuksen ajanmukaiset oppimistilat ja huippuluokan erikoislaitteet tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet toteuttaa visioitasi. Opiskelet kiinteässä yhteydessä työelämään – erilaiset yritysten ammattilaisten kanssa toteutettavat aidot yhteistyöprojektit ovat opintojen kulmakivi. 

Valmistuttuasi voit työskennellä tuotteiden, oheispalveluiden tai käyttöliittymien muotoilijana osana tuotekehitysryhmää niin valmistavan teollisuuden kuin kaupankin alalla tai esimerkiksi muotoilu- ja insinööritoimistoissa. Teollisen muotoilun ammattilaiset työllistyvät erittäin hyvin Suomessa ja ulkomailla. Monet heistä menestyvät myös yrittäjinä.

Kuva
LABin teollisen muotoilun polkupyöräreferenssi

”Työpaikkoja alalle syntyy jatkuvasti”

”Lähes jokaisen arjessa tarvittavan tuotteen takana on muotoilija, joka parantaa tuotteiden käytettävyyttä ja ulkomuotoa."

Kuva
 Art supplies

Kesähaun esivalintatehtävät ja valintakoeohjeistukset

Katso täältä kesähaun koulutusten mahdolliset esivalintatehtävät sekä valintakoeohjeistukset!

Kuva
Triangular mirrors

Lue ajoneuvomuotoilun blogia

Tutustu ajoneuvomuotoiluun ja esimerkkiprojekteihin blogissa.

Kuva
LAB brand image boy mirror reflection

Kevään yhteishaku 2022

Tutustu yhteishaun koulutustarjontaan, aikatauluihin sekä ohjeistuksiin. 💎 

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
+358 44 708 1385 tai +358 44 708 1386
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Uutiset aiheesta

Opiskelijatarinoita