Restonomi (AMK), hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto, päivätoteutus, Lappeenranta, 210 op

Seuraava hakuaika
-

Koulutuskuva_pullonkorkkeja

Restonomi on elämysten asiantuntija

Restonomina työskentelet ihmisten elämäntyylien, tarpeiden ja trendien aitiopaikalla. Yhdistät kannattavan liiketoiminnan ja asiakkaiden tunnekokemukset vastuullisesti. Uudistat ja kehität matkailu- ja ravitsemisalan palveluita sekä liiketoimintaa.

Restonomikoulutus antaa valmiudet monipuolisiin työtehtäviin. Voit työskennellä esimerkiksi matkailun kehittäjänä, matkailupäällikkönä, tapahtumatuottajana, palvelukehittäjänä, hotellipäällikkönä, ravintolaesimiehenä, revenue managerina, markkinointipäällikkönä tai yrittäjänä.

LAB-ammattikorkeakoulussa opiskelet kansainvälistä alaa kansainvälisessä ympäristössä. Haastat itseäsi, hankit työssä tarvittavia tietoja ja taitoja sekä autat alan yrityksiä oikeissa kehittämisprojekteissa. Keräät käytännönläheistä asiantuntijaosaamista ja luot kontakteja matkailu-, majoitus-, ravintola- ja tapahtuma-alan toimijoihin heti opintojesi alusta lähtien. Osa opinnoista järjestetään englannin kielellä.

Lahden kampuksella restonomikoulutus painottuu matkailu- ja tapahtumaliiketoimintaan. Opiskelet tekemisen kautta, asiakas- ja yrityskontaktit edellä.

Lappeenrannan kampuksella painopisteenä on hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto. Opiskelet käytännönläheisesti ja esimieheksi tähdäten.

Opiskelu on joustavaa. Voit painottaa sinua kiinnostavia aihepiirejä ja osallistua LABin restonomiopiskelijoiden yhteisiin projekteihin. Suosittelemme opiskelijoillemme myös opiskelijavaihtoa tai työharjoittelua ulkomailla.

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lappeenranta
Lappeenrannan kampus
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Opiskelijatarinoita