Restonomi (AMK), matkailu- ja tapahtumaliiketoiminta, päivätoteutus, Lahti, 210 op

Seuraava hakuaika
-

Koulutuksuva_kristallilaseja

Restonomi on elämysten asiantuntija

Restonomina työskentelet ihmisten elämäntyylien, tarpeiden ja trendien aitiopaikalla. Yhdistät kannattavan liiketoiminnan ja asiakkaiden tunnekokemukset vastuullisesti. Uudistat ja kehität matkailu- ja ravitsemisalan palveluita sekä liiketoimintaa.

Restonomikoulutus antaa valmiudet monipuolisiin työtehtäviin. Voit työskennellä esimerkiksi matkailun kehittäjänä, matkailupäällikkönä, tapahtumatuottajana, palvelukehittäjänä, hotellipäällikkönä, ravintolaesimiehenä, revenue managerina, markkinointipäällikkönä tai yrittäjänä.

LAB-ammattikorkeakoulussa opiskelet kansainvälistä alaa kansainvälisessä ympäristössä. Haastat itseäsi, hankit työssä tarvittavia tietoja ja taitoja sekä autat alan yrityksiä oikeissa kehittämisprojekteissa. Keräät käytännönläheistä asiantuntijaosaamista ja luot kontakteja matkailu-, majoitus-, ravintola- ja tapahtuma-alan toimijoihin heti opintojesi alusta lähtien. Osa opinnoista järjestetään englannin kielellä.

Lahden kampuksella restonomikoulutus painottuu matkailu- ja tapahtumaliiketoimintaan. Opiskelet tekemisen kautta, asiakas- ja yrityskontaktit edellä.

Lappeenrannan kampuksella painopisteenä on hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto. Opiskelet käytännönläheisesti ja esimieheksi tähdäten.

Opiskelu on joustavaa. Voit painottaa sinua kiinnostavia aihepiirejä ja osallistua LABin restonomiopiskelijoiden yhteisiin projekteihin. Suosittelemme opiskelijoillemme myös opiskelijavaihtoa tai työharjoittelua ulkomailla.

Kuva
Tea Kosunen, Karoliina Tuomola ja Linda Kankare

Restonomikoulutuksesta valmiudet monipuolisiin työtehtäviin

”Tapahtumaprojekteissa hypätään suoraan syvään päähän ja se on ollut hyvin opettavaista. Opin paremmin tekemällä ja ylipäätään se, että on vaihtoehto suorittaa opintoja näin käytännönläheisesti, on motivoiva tekijä.”

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
+358 44 708 1385 tai +358 44 708 1386
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Opiskelijatarinoita