Restonomi (AMK), matkailu- ja tapahtumaliiketoiminta, päivätoteutus, Lahti, 210 op

Seuraava hakuaika
-

Koulutuksuva_kristallilaseja

Restonomi on elämysten asiantuntija

Restonomina työskentelet ihmisten elämäntyylien, tarpeiden ja trendien aitiopaikalla. Yhdistät kannattavan liiketoiminnan ja asiakkaiden tunnekokemukset vastuullisesti. Uudistat ja kehität matkailu- ja ravitsemisalan palveluita sekä liiketoimintaa.

LABin matkailu- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutuksen restonomiopinnoissasi opit keskittymään asiakkaan kokonaisvaltaiseen kokemukseen yhdistämällä palvelu- ja vieraanvaraisuusosaamista ja digitaalisia ratkaisuja. Matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan opiskelijana ja alalla työskentelevänä olet aitiopaikalla ihmisten elämäntyylien, tarpeiden ja kiinnostuksenkohteiden muutoksissa. Osaat ymmärtää ja yhdistää yritysten liiketoiminnallisia tavoitteita ja asiakkaiden tunnemaailmaa.

Juuri vieraanvaraisuusosaaminen erottaa restonomin muista ammattilaisista ja asiantuntijoista. Tämä on tärkeämpää kuin koskaan näin muuttuvina aikoina. Koronapandemian vaikutusten myötä matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan palvelut tarvitsevat uutta näkemystä, ennakkoluulotonta kehittämisotetta ja rohkeutta. Tunnistatko itsesi?

Asiakkaat haluavat palvelua entistä sujuvammin, nopeammin ja helpommin mutta myös elämyksellisemmin – niin kasvokkain kuin virtuaalisissa palvelutilanteissa. Restonomina osaat ennakoida asiakkaan tarpeita ja mielihaluja sekä huomioida erilaiset asiakkaat. Pidät työstäsi ja suhtaudut siihen intohimolla – ja se näkyy ylivoimaisina asiakaskokemuksina

Restonomikoulutus antaa valmiudet monipuolisiin työtehtäviin. Voit työskennellä esimerkiksi matkailun kehittäjänä, matkailupäällikkönä, tapahtumatuottajana, palvelukehittäjänä, hotellipäällikkönä, ravintolaesimiehenä, revenue managerina, markkinointipäällikkönä tai yrittäjänä.

Opiskelu on joustavaa. Voit painottaa sinua kiinnostavia aihepiirejä ja osallistua LABin restonomiopiskelijoiden yhteisiin projekteihin. Suosittelemme opiskelijoillemme myös opiskelijavaihtoa tai työharjoittelua ulkomailla.

Kuva
Tea Kosunen, Karoliina Tuomola ja Linda Kankare

Restonomikoulutuksesta valmiudet monipuolisiin työtehtäviin

”Tapahtumaprojekteissa hypätään suoraan syvään päähän ja se on ollut hyvin opettavaista. Opin paremmin tekemällä ja ylipäätään se, että on vaihtoehto suorittaa opintoja näin käytännönläheisesti, on motivoiva tekijä.”

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Kuva
A girl holding a mirror

Syksyn yhteishaku 💎

Tutustu koulutustarjontaan ja hae syksyn haussa 31.8–14.9.2022.

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
+358 44 708 1385 tai +358 44 708 1386
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Uutiset aiheesta

Opiskelijatarinoita