Restonomi (ylempi AMK), hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto, Lappeenranta, 90 op

Seuraava hakuaika
-

Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus kehittää esimies- ja johtamistaitoja

Koulutuskuva_coctaillaseja

Hotelli- ja ravintola-alan ylemmässä AMK-koulutuksessa kehitetään esimies- ja johtamistaitoja. Koulutus soveltuu erityisesti työelämässä toimiville restonomeille, tradenomeille ja kauppatieteiden kandidaateille.

Opintojen keskeisiä teemoja on palvelumuotoilu sekä esimies- ja johtamisosaaminen. Koulutuksessa perehdytään alan uusimpaan tutkimustietoon ja saadaan valmiudet soveltaa ja hyödyntää teoreettista tietoa työelämässä.

Opiskelu on monimuoto-opiskelua. Lähiopetusta on yleensä noin kolmen viikon välein, ja lähijaksot kestävät perjantai-iltapäivästä lauantai-iltapäivään (pe klo 14–19, la klo 9–15).

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lappeenranta
Lappeenrannan kampus
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Uutiset aiheesta