Sairaanhoitaja (AMK), monimuotototeutus, Lahti, 210 op

Opiskele sairaanhoitajaksi työn ohessa

Sairaanhoitaja on hoitotyön asiantuntija

Sairaanhoitajana ennaltaehkäiset sairauksia, hoidat sairastuneita sekä edistät terveyttä ja hyvinvointia. Teet hoitotyön päätöksiä sekä itsenäisesti että osana moniammatillisia tiimejä. Voit työskennellä myös tiimin johtajana ja vetäjänä.

Sairaanhoitajan työllistymisnäkymät ovat hyvät. Työpaikkoja on mm. sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja kotihoidossa.

Lähes puolet koulutuksesta on ammatillista harjoittelua aidossa hoitotyön ympäristössä, ja esimerkiksi simulaatioharjoitukset auttavat sinua varmistamaan ammatillisen osaamisesi. Tutustut opinnoissasi myös hoitotyön teknisiin innovaatioihin, kuten hoitorobotiikkaan ja älykkäisiin itsehoitosovelluksiin.

LAB-ammattikorkeakoulussa opiskelet joustavasti omia kiinnostuksen kohteitasi painottaen. Hakukohteet ovat erilliset, eli haet opiskelemaan joko Lahden tai Lappeenrannan kampukselle ja suoritat pääosan opinnoistasi kyseisellä kampuksella. Voit valita opintoja molempien kampusten tarjonnasta ja suunnata osaamistasi esimerkiksi akuuttihoitotyöhön tai älykkäisiin kotiin vietäviin palveluihin. Halutessasi voit suorittaa osan opinnoistasi englanninkielisessä Nursing-koulutuksessa tai lähteä kansainväliseen opiskelijavaihtoon. Sairaanhoitajan (AMK) tutkinto antaa sinulle pätevyyden toimia sairaanhoitajana kaikkialla Euroopan unionin alueella.

Kuva
Marko Kaira

”Minulla ei ollut aiempaa kokemusta terveydenhuoltotyöstä eli jälkeenpäin tarkasteltuna olen oppinut todella paljon. Opiskelun ja työn parhaiden puolien yhdistäminen ei siis ole pelkkä slogan – minulle se on ainakin ollut arkipäivää.”

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Kuva
A girl holding a mirror

Kevään yhteishaku 2022

Hae opiskelemaan LABiin kevään yhteishaussa!

◆  5.–19.1. englanninkieliset koulutukset
◆  16.–30.3. suomenkieliset koulutukset

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
+358 44 708 1385 tai +358 44 708 1386
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Opiskelijatarinoita