Sairaanhoitaja (AMK), monimuotototeutus, Lappeenranta, 210 op

Seuraava hakuaika
-

Koulutuskuva_nukke

Sairaanhoitaja on hoitotyön asiantuntija

Sairaanhoitajana ennaltaehkäiset sairauksia, hoidat sairastuneita sekä edistät terveyttä ja hyvinvointia. Teet hoitotyön päätöksiä sekä itsenäisesti että osana moniammatillisia tiimejä. Voit työskennellä myös tiimin johtajana ja vetäjänä.

Sairaanhoitajan työllistymisnäkymät ovat hyvät. Työpaikkoja on mm. sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja kotihoidossa.

Lähes puolet koulutuksesta on ammatillista harjoittelua aidossa hoitotyön ympäristössä, ja esimerkiksi simulaatioharjoitukset auttavat sinua varmistamaan ammatillisen osaamisesi. Tutustut opinnoissasi myös hoitotyön teknisiin innovaatioihin, kuten hoitorobotiikkaan ja älykkäisiin itsehoitosovelluksiin.

LAB-ammattikorkeakoulussa opiskelet joustavasti omia kiinnostuksen kohteitasi painottaen. Hakukohteet ovat erilliset, eli haet opiskelemaan joko Lahden tai Lappeenrannan kampukselle ja suoritat pääosan opinnoistasi kyseisellä kampuksella. Voit valita opintoja molempien kampusten tarjonnasta ja suunnata osaamistasi esimerkiksi akuuttihoitotyöhön tai älykkäisiin kotiin vietäviin palveluihin. Halutessasi voit suorittaa osan opinnoistasi englanninkielisessä Nursing-koulutuksessa tai lähteä kansainväliseen opiskelijavaihtoon. Sairaanhoitajan (AMK) tutkinto antaa sinulle pätevyyden toimia sairaanhoitajana kaikkialla Euroopan unionin alueella.

Kuva
A girl holding a round mirror in front of her face

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Katso tietoa mahdollisista esivalintatehtävistä ja valintakokeista.

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut, Lappeenranta
Lappeenrannan kampus
hakijapalvelutatlab [dot] fi

Uutiset aiheesta

Opiskelijatarinoita