Trendit ja hotelliprosessit

Toteutusaika
01.03.2021 - 30.04.2021
Laajuus
5 opintopistettä
Opetuskieli
Suomi
Toteutustapa
Lähiopetus
Verkko-opiskelu (osittain)
Paikka

LAB-ammattikorkeakoulu, Lappeenrannan kampus
Yliopistonkatu 36 
53850 Lappeenranta

Hinta
75 euroa (alv 0 %)

Opintojakson lukujärjestys julkaistaan vuoden 2020 loppuun mennessä TimeEdit-ohjelmassa => 'Toteutusten lukujärjestykset' => Etsi 'Toteutus' => Toteutuskoodi: KMR0676-3001

Tavoitteet
.
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Kurssi toteutetaan koronaehtoja soveltaen, suunnitteluvaiheessa 23.11.2020 arvioidaan että kevällä voidaan pitää kontaktiopetusta ainakin joka toinen viikko, joka toinen viikko on etäopiskelua. Mikäli kontaktiopetus ei ole mahdollista, toteutetaan kyseiset jakson hybriidinä.
Ryhmäkoko
Avoimen AMKin opiskelijoille varataan kaksi paikkaa. Jos ryhmään mahtuu, voidaan opiskelijoita ottaa enemmän.
Opiskelumateriaali
Kurssilla käytetään SITRAn verkkosivuilla olevaa materiaalia ja kurssilaiset toteuttavat SITRAn MEGA-trendikorteilla pelattavaa tiimitehtävää etäpelinä.
Lisänä kurssilla käytetään opettajan muuta ohjeistamaa materiaalia.
Opettaja
Lari-Pekka Ruotsi
Arviointiasteikko
1-5
Muuta tärkeää

Opintojaksolla ei ole tenttiä, vaan arviointi perustuu opintojakson aikana tehtyihin oppimistehtäviin sekä vertais- ja itsearviointiin.

Opintojakso työllistää opiskelijaa noin 10-12 tuntia viikossa sekä tiimitehtävien vaatima aika, joka riippuu pitkälti tiimin tavasta työskennellä.

Ilmoittautuminen

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelupaikat täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on aina sitova.

Ilmoittautumislinkki julkaistaan tällä sivulla ilmoittautumisajan alkaessa.

Ilmoittautumisaika
-
Peruutusehdot
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on ilmoittautumisaikana maksutonta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, mutta ennen koulutuksen käynnistymistä tehdystä peruutuksesta perimme 50 % opintomaksusta. Mikäli varattu koulutuspaikka perutaan (= keskeyttäminen tai osallistuja ei saavu koulutukseen) koulutuksen käynnistymisen jälkeen, perimme koko osallistumismaksun. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen avoinamk@lab.fi.

Avoin AMK
avoinamkatlab [dot] fi