Valmennustaito kuntoutuksessa UUTUUS!

Modernissa kuntoutuksessa painottuu valmennuksellinen näkökulma, jossa kuntoutuja on aktiivinen toimija ja terapeutti muokkaa kuntoutusprosessia esiin nousevan informaation avulla. Terapeutin on silloin tunnettava fyysisen harjoittelun ohjelmoinnin perusperiaatteet sekä tyypilliset karikot, ja hän voi hyödyntää työssään valmennuksellisia välineitä, joiden avulla harjoittelun ohjelmointi ja seuranta onnistuvat myös klassisessa vastaanottotyöskentelyssä.
Toteutusaika
24.03.2022 - 25.03.2022
Paikka

LAB-ammattikorkeakoulu
Lahden kampus
Mukkulankatu 19
15210 LAHTI

Hinta
290 € + alv 24% (359,60 €, sis. alv)

Kuva

Tavoite

Tässä koulutuksessa keskitytään valmennuksellisen työskentelymallin soveltamiseen omaan kuntoutuksen työympäristöön. Tutuksi tulevat harjoittelun ohjelmointitaidon lisäksi hyväksi havaitut digitaaliset työvälineet ohjelmoinnin, kuormituksen ja tavoitteiden seurantaan. 

Kenelle?

Koulutus on suunnattu tuki- ja liikuntaelinvaivojen kanssa työskenteleville kuntoutuksen ammattilaisille.

Sisältö

Koulutuksessa käydään läpi harjoittelun ohjelmointia ja seurantaa kuntoutuksen näkökulmasta, digitaalisten työvälineiden hyödyntämistä ja parhaiden etävalmennuskäytäntöjen soveltamista kuntoutuksen kentälle.

Koulutuspäivät

24. - 25.3.2022 klo 9.00 - 16.00

Toteutustapa ja oppimismenetelmät

Ryhmäkoko

max 20

Asiantuntijat 

Aki Laitinen, urheilufysioterapeutti (sert.), valmentaja. Akin asiakkaat ovat pääasiassa tavoitteellisia harjoittelijoita ja kilpaurheilijoita, mutta myös terapeuttiseen harjoitteluun sitoutuneita tuki- ja liikuntaelinkuntoutujia.  Aki toimii viidettä vuotta Koripalloliiton nuorten maajoukkueissa fysioterapeuttina.

Jukka Veijo osteopaatti, ammattivalmentaja (VAT)
Jukka Veijo on kuntoutusalan yrittäjä ja pitkän linjan valmentaja, jonka asiakaskunta muodostuu tuki- ja liikuntaelinkuntoutujista aina kansainvälisen tason urheilijoihin asti. Jukka kouluttaa ahkerasti mm. Suomen Valmentajissa ja toimii naisten futsalmaajoukkeessa sekä Olarin Voimistelijoissa kuntoutuksen asiantuntijana."

Ilmoittautuminen 

llmoittautumisaika 1.11.2021 - 4.3.2022

llmoittaudu koulutukseen tästä Ilmoittaudu
HUOM! Linkki ei toimi Internet Explorer selaimessa. 

Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin ole mainittu. Vahvistus kurssille hyväksymisestä tai varasijasta lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Jos koulutus/tapahtuma on jo täynnä tai olet varasijalla, Sinulle lähetetään siitä tieto. Jos paikkoja vapautuu, Sinuun otetaan yhteyttä.

Pidätämme oikeuden kurssin muutoksiin tai sen perumiseen.

Peruutusehdot
Peruutus on ilmoittautumisaikana maksutonta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme 50 % osallistujamaksusta. Mikäli varattu koulutuspaikka perutaan koulutuspäivänä tai osallistuja ei saavu koulutukseen, perimme koko osallistumismaksun. Peruutus on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen taydennyskoulutus@lab.fi. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.