Venäjän kieltä eri tarpeisiin

Kielitaidosta valttikortti!

Hanki etua kilpailijoihisi nähden. Kielitaito on osa tämän päivän osaajan ammattitaitoa!

Kauppakumppanin kielen ja kulttuurin tuntemus luo yrityksestäsi positiivista ja osaavaa yrityskuvaa ja auttaa välttämään kiusallisia tilanteita ja väärinymmärryksiä. Kielitaito ja kulttuurien tuntemus auttavat luomaan henkilökohtaisia kontakteja, jotka yritystoiminnan kannalta voivat osoittautua menestyksen avaimiksi.

Sujuvat kokoukset, varmuutta neuvotteluihin, small talk, vaikuttavat esitykset ja raportit. Auta henkilöstöäsi kehittämään valmiuksiaan toimia venäjän kielellä työelämän eri tilanteissa.

Esimerkkejä koulutuksista

Kyrilliset kirjaimet, 8 h

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja osaa lukea ja kirjoittaa kyrillisin kirjaimin. Taitotaso A1.

Venäjän alkeet, 16 h

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle valmiudet venäjänkielisiin henkilöesittelyihin, tervehdyksiin ja kohteliaisuusfraaseihin sekä arkielämän puhetilanteisiin. Taitotaso A1.

Venäjää työmatkailijalle, 16 h

Koulutus antaa osallistujalle valmiudet toimia yleisimmissä matkailutilanteissa Venäjällä (matkustaminen, hotelli, rahan vaihto, ostostilanteet, internetin matkailumateriaalin käyttö). Taitotaso A2.

Yritysvierailut venäjäksi, 24 h

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle valmiudet yritysesittelyihin ja työelämässä isäntänä ja vieraana toimimiseen venäjän kielellä. Taitotaso A2 - B1.

Peruutusehdot

Kysy lisää!

Ritva Kosonen
Osaamispäällikkö
ritva [dot] kosonenatlab [dot] fi
Pia Ruukki
Suunnittelija, täydennyskoulutus
pia [dot] ruukkiatlut [dot] fi