Motiivi Hyvinvointipalvelut

LAB-ammattikorkeakoulun Motiivi Hyvinvointipalvelut tarjoaa palveluja yksityisille asiakkaille, urheiluseuroille, erilaisille ryhmille, yhteisöille ja yrityksille sekä kampuksen henkilökunnalle ja opiskelijoille. Motiivi Hyvinvointipalveluissa työskentelee fysioterapia- ja terveydenhoitajaopiskelijoita fysioterapeutin ja liikunnanohjaajan ohjauksessa.

Tarjolla on myös erilaisia työyhteisön ja yksilön työhyvinvointia kehittäviä palveluita kuten ohjausta ja neuvontaa tuki- ja liikuntaelinoireisiin, yksilövalmennusta, hyvinvointikampanjoita, erilaisia tyhy-päiviä, hyvinvointiluentoja ja hierontaa.

Motiivin käytössä on monipuoliset liikunta ja asiakastilat sekä välineet. Biomekaniikan ja fysiologian laboratoriossa voidaan mitata niin urheilijan kuin kuntoliikkujankin fyysisiä ominaisuuksia.

Motiivin Hyvinvointipalvelut COVID19-pandemian aikana

LAB-ammattikorkeakoulun tilat ovat toistaiseksi suljettuna koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tarjoamme tuki- ja liikuntaelinoireiden tutkimista, ohjausta ja neuvontaa toistaiseksi maksutta. Palvelun tuottaa LAB-ammattikorkeakoulun fysioterapiaopiskelijat ammattilaisten ohjauksella. Ohjauksiin tarvitset web-kameralla varustetun tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä maksuttoman Zoom-videosovelluksen. Zoom-videosovellukseen ei tarvitse luoda erikseen käyttäjätunnuksia.

Tiedotamme, kun pystymme taas tarjoamaan kaikkia hyvinvointipalveluitamme paikan päällä. Motiivi Hyvinvointipalvelut tarjoaa tuki- ja liikuntaelinoireiden tutkimista, ohjausta ja neuvontaa kevätlukukaudella 15.5.2020 saakka. 

Tuki- ja liikuntaelinoireiden tutkiminen, ohjaus ja neuvonta 

Motiivi Hyvinvointipalvelut tarjoaa tuki- ja liikuntaelinten (TULE) oireisiin tutkimista, ohjausta ja neuvontaa poikkeusolosuhteiden aikana videoyhteydellä. TULE- ohjauksella pyrimme antamaan asiakkaalle työkalut tuki- ja liikuntaelinoireiden lievittämiseksi.

Esimerkkejä tuki- ja liikuntaelinoireista: 

  • Niska- hartiaseudun ongelmat 
  • Tinnitus 
  • Päänsäryt 
  • Purentalihasten vaivat 
  • Alaselän ongelmat 
  • Ryhtiin liittyvät vaivat 
  • Rannekanavaoireyhtymä 

TULE-ohjaukseen kuuluu haastattelu ja tutkiminen Zoom-videosovelluksen kautta sekä toinen erillinen harjoitteiden ohjauskerta. Haastatteluun ja tutkimiseen varataan aikaa 60 minuuttia ja ohjaukseen toiset 60 minuuttia.  

Ajanvaraukset: 

motiiviatlab [dot] fi 

Ellinoora Villinger 
Fysioterapeutti
p. 040 635 8510 
ellinoora [dot] villingeratlab [dot] fi 

 

LAB-ammattikorkeakoulu/LAB University of Applied Sciences
Motiivi Hyvinvointipalvelut/Motiivi Welfare services
Yliopistonkatu 36
2 kerros, A2034
53850 Lappeenranta