LAB Growth

Kuva
logo
Yritykset kamppailevat jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Kyselytutkimukset ovat osoittaneet, että perinteisesti toimivat koulutukset eivät vastaa tähän nopeasti muuttuvaan tarpeeseen. Perinteiset keinot osaamisen kasvattamiseen eivät toimi riittävän tehokkaasti. Erityisesti kasvuyritysten näkökulmasta osaamisen kasvattaminen nykyisillä koulutusratkaisuilla on liian hidasta.
Etukäteen pitkälti lukitut koulutussisällöt taipuvat huonosti kasvuyritysten arjessa eteen tuleviin yllätyksiin. Haastatteluiden ja kokemuksen mukaan etenkin pienellä ja aloittavalla yrityksellä ei ole valmiuksia
tai mahdollisuuksia kouluttautua systemaattisesti. Tarpeet korostuvat erityisesti koronakriisistä toipuessa. Näihin tunnistettuihin tarpeisiin vastaa LAB Growth.
Toteutusaika
-
Projektin tila
Käynnissä
Toteutusalue
Kansallinen
Rahoitus
ESR 2014-2020 Flat Rate
LABin rooli
Hallinnoija
Yksikkö
Liiketoiminta
Painoala
Innovaatioiden kaupallistaminen
Projektissa tapahtuu

Tulevat tapahtumat ja koulutukset:

6.4.2022 alkaen Sales success club

Lab Growth järjestää Sales success clubin. Clubissa luomme turvallisen ympäristön, jossa (max 8 hlö.) yrittäjää pääsevät yhdessä testaamaan englannin kielen taitojaan. Ryhmä kokoontuu säännöllisesti taas syksyllä 2022.

Lisää tietoa löytyy täältä

Ilmoita itsesi mukaan otsikolla: Sales success club, osoitteeseen: henri [dot] heikkilaatlab [dot] fi

 

Menneet tapahtumat:

23.2.2022 Oman asiantuntijuuden tuotteistaminen

Oman asiantuntijuuden tuotteistaminen ei aina ole helppoa, eikä välttämättä itsestään selvää. Pienen koulutuksemme avulla saat konkreettisia työkaluja, sekä esimerkkejä siitä miten asiantuntijuus ja tuotteistaminen voi olla yksinkertaista, mutta myös yllättävien tekijöiden summa.

Koulutustallenne löytyy täältä

24.3.2022 Myynti ja kohderyhmät

Luuletko tietäväsi kenelle myyt ja miten? Saatat olla väärässä. Tule mukaan luennollemme sekä haastamaan oma ajattelusi!

Koulutustallenne tulossa

8.4.2022 Marketing Sprint 2022

Lab Growth- markkinoinnin bootcamp on täällä 8.4. - 29.4.2022. Hae nyt ja liity kampanjaamme, tehostaaksesi omaa markkinointiasi ja sosiaalisen median näkyvyyttäsi. Tämä bootcamp ei ole pelkkää pitchausta, vaan se on itsensä ylittämistä. Mitä enemmän näkyvyyttä saavutat, sitä enemmän voitat.

 

Tavoitteet
LAB GROWTH hankkeen päätavoitteena on edistää yrittäjien ja yritysten nopeaa muutoskyvykkyyttä uudella osaamisella. Tavoitteena on tuottaa koulutusta ja uutta osaamista tunnistettujen tarpeiden mukaan. Lab growth hanke toteuttaa yrityksille, yrittäjille ja yrittämisestä kiinnostuneille ajanmukaista koulutussisältöä. Koulutusohjelma perustuu kehittämisen ja kokeilemisen erimalleihin, jossa toimenpiteet kohdistetaan vastaamaan suoraan yritysten kasvuun ja kehittymisen tarpeisiin.
Hankkeen vaikuttavuus
Hankkeen myötä yritykset pystyvät yhä paremmin hyödyntämään korkeakoulujen resursseja kasvun ja kehittymisen erivaiheissa. Hanke lisää luottamusta, että alueelta löytyy tukea yritysten eri kasvuvaiheisiin.

Tietosuojailmoitus

Projektipäällikkö
Henri Heikkilä
TKI-asiantuntija
henri [dot] heikkilaatlab [dot] fi
Sijainti