Kuva
Kuva: Nikolai Virolainen

d : A x A → R Kuvataiteen opinnäytetyönäyttely

Tapahtuma-aika
26.2.–1.4.2021
Tapahtuman sijainti
Imatran taidemuseo, Kulttuuritalo Virta
Virastokatu 1
55120 Imatra
LAB:n rooli
LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin kuvataiteen opiskelijoiden opinnäytetyöt on koottu kahdeksi näyttelyksi Imatran taidemuseoon.

Kuvataiteen opinnäyte muodostuu taiteellisesta produktiosta ja siitä kirjoitettavasta raportista. Taiteellinen produktio on opinnäytetyöohjauksessa tehtävä itsenäinen teos tai teoskokonaisuus. Nämä produktiot ovat nyt esillä kahdessa eri näyttelyssä Imatran taidemuseossa. 

Tapahtuman agenda

d : A x A → R

1. näyttely 26.2.-12.3.2021

Näyttelyssä mukana: Emilia Hytönen, Tomi Karjalainen, Nadiye Koçak, Titta Kohonen, Vera Laine, Alina Lampinen, Iida-Maria Nironen, Emmi Pellinen, Pirjo Pirinen, Sara Seppänen, Tanja Törmänen ja Anna Tsykarev.

2. näyttely 19.3.-1.4.2021

Näyttelyssä mukana: Kaisa Halonen, Essi Heiskanen, Taneli Ilomäki, Erkki Kuoppamäki, Markus Lilja, Jasmin Mäntyvaara, Mark Pascale, Laura Pulli, Helena Reponen, Saara Sipponen, Rosalinda Tuomaala ja Mari Vähämaa.

 

Korona-tilanteen vuoksi avajaisia ei järjestetä yleisölle. Näyttelytoiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti, mutta asiakasmäärä rajataan taidemuseossa 20 henkilöön.

Tiloissa noudatetaan turvavälejä ja panostetaan hygienia-asioihin. Kävijöitä kehotetaan käyttämään kasvomaskeja Eksoten maskisuosituksen mukaisesti.

Lotta Pyykkönen
Lehtori
lotta [dot] pyykkonenatlab [dot] fi