Kuva
Lahden tiedeviikko 2020

Lahden tiedeviikko

Tapahtuma-aika
16.–20.11.2020
Tapahtuman sijainti
verkossa - on line
Lahden tiedepäivä siirtyy kokonaisuudessaan verkkoon ja samalla laajenee Lahden tiedeviikoksi!

Lahden tiedeviikko –verkkotapahtuma järjestetään 16.-20.11.2020. Tapahtuma korvaa tänä vuonna marraskuulle suunnitellun Lahden tiedepäivän. Tiedeviikon tavoitteena on tuoda alueen suurin tiedetapahtuma kaikkien saataville kattavasti ja turvallisesti etäyhteyksin.

Vallitsevasta tilanteesta johtuen Lahden tiedepäivä siirtyy verkkoon ja laajenee viikon mittaiseksi. Samalla tapahtuman nimi vaihtuu Lahden tiedeviikoksi.

Tiedeviikko tuo esille Päijät-Hämeen alueella tai alueesta tehtävän tutkimus- ja kehitystyön tuloksia ja merkitystä alueen elinkeinoelämän ja hyvinvoinnin edistämisessä.

Verkkototeutus mahdollistaa paikasta riippumattoman osallistumisen ja esitysten pitämisen. Tapahtuman pidennetyn keston ansiosta aikataulutuksessa vältetään sessioiden väliset päällekkäisyydet. Mahdollisimman moni tiedeviikon esityksistä pyritään myös tallentamaan tapahtumasivuilla myöhemmin katsottaviksi. Perinteiseen tiedepäivään verrattuna yleisöllä onkin tänä vuonna mahdollisuus osallistua moninkertaiseen määrään esityksiä ja sessioita.

Kaikille avoimen ja maksuttoman tiedeviikon ohjelma julkaistaan lokakuun alussa. Ohjelman kokoamisessa tavoitteena on muodostaa teemallisesti yhteneväisiä ja kiinnostavia kokonaisuuksia eri päiville.

 

Tapahtuman agenda

Lahden tiedeviikon ohjelma on nyt julkaistu. Tutustu ohjelmaan ja abstrakteihin 

Alue