Vieraskielisen koulutuksen kehittämispäivät 2021 - VIKO 2021

Tapahtuma-aika
6.–7.10.2021
Tapahtuman sijainti
On line
Linkki toimitetaan ilmoittautuneille.
Finnish Network for International Programmes -verkosto (FINNIPS) järjestää ammattikorkeakoulujen Vieraskielisen koulutuksen kehittämispäivät (VIKO) yhteistyössä LAB-ammattikorkeakoulun kanssa 6.-7.10.2021 virtuaalisesti vallitsevan korona-tilanteen vuoksi. Järjestäjät haluavat taata osallistujille turvallisen tavan osallistua vuotuisen tapahtumaan.

LAB-ammattikorkeakoulussa Lahdessa 6. -7.10.2021 pidettäväksi suunnitellut Vieraskielisen koulutuksen kehittämispäivät (VIKO) on tänään tapahtuman suunnittelutyöryhmän päätöksellä siirretty järjestettäväksi online-tilaisuutena. Päätöksen taustalla on koronaepidemian kehittyminen ja halu varmistaa, että VIKO-päiviä voidaan viettää turvallisesti.

Virtuaalinen VIKO-tilaisuus järjestetään 6. - 7.10.2021.  Luvassa on taattua laatua ja käsittelyssä korkeakoulujen syksyn polttavimmat puheenaiheet!

Olette siis lämpimästi tervetulleita mukaan seuraamaan 6. - 7.10.2021 järjestettävää online-tilaisuutta, jonka ohjelma ja ilmoittautumistiedot julkaistaan myöhemmin. Tiedot päivitetään myös VIKO-verkkosivuille niiden varmistuttua.

Tapahtuma on suunnattu suomalaisten korkeakoulujen henkilöstölle ja se vaatii ennakkoilmoittautumisen. Online-tilaisuudessa ei ole osallistumismaksua.

 

Tapahtuman agenda