IT-teknologiaa, konetekniikkaa vai kiertotaloutta? Opiskele insinööriksi LABin kansainvälisissä koulutuksissa

Kuva
LAB detail workshop tools equipment
LAB-ammattikorkeakoulussa voit opiskella Bachelor of Engineering -tutkinnon englanniksi! Koulutuksia on kolme, Industrial Information Technology, Mechanical Engineering tai Sustainable Solutions Engineering

Industrial Information Technology

Informaatioteknologian kansainvälisestä koulutuksesta valmistuvat osaajat voivat työskennellä Suomessa tai ulkomailla esimerkiksi tekniikan asiantuntijoina, yrittäjinä, projektipäälliköinä, suunnittelijoina, ohjelmistokehittäjinä tai myynnin tehtävissä IT:n parissa. Opinnot koostuvat sekä lähi- että etäopinnoista. Yhteisten kurssisuoritusten jälkeen voit räätälöidä tutkintoasi omien tavoitteidesi mukaiseksi.

Mechanical Engineering

Konetekniikan kansainvälinen koulutus valmistaa uraan esimerkiksi automaatiosuunnittelun, tuotannon suunnittelun tai tutkimuksen ja kehityksen tehtävissä. Sinulla on mahdollisuus suunnitella opintojasi henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti ja osa opinnoista järjestetään yhteistyössä LUT-yliopiston kanssa. Opintojen aikana voi myös osallistua opiskelijavaihtoon yhteistyöyliopistoissamme.

Sustainable Solutions Engineering

Yhdyskuntasuunnittelun kansainvälisessä koulutuksessa omaksutaan työkalut aikamme suurien haasteiden, kuten ilmastonmuutoksen ja kestävän kehityksen, käsittelyyn. Kokonaisvaltaisen lähestymistavan ansiosta opit hallitsemaan teknologioita kestävällä tavalla kiertotalouden näkökulmasta. Koulutuksesta valmistuneet voivat työskennellä esimerkiksi tekniikan asiantuntijoina, projektipäälliköinä, laatu- ja turvallisuuskehittäjinä, yrittäjinä tai myynnin tehtävissä.

Miksi LAB?

  • Työelämälähtöisyys: LABissa rakennetaan selkeitä polkuja työelämään. Pääset mukaan yritysten toimintaan aktiivisena toimijana jo opiskeluaikana, mikä mahdollistaa varaslähdön tulevaisuuden halutuimpiin tehtäviin. LABissa ei opiskella vain opiskelun vuoksi, vaan opintojen aikana tehdään aidosti töitä oman tulevaisuuden eteen. LABissa perinteinen opettaja-opiskelija-asetelma kääntyy työtoveruudeksi, jossa työskennellään yhteisten päämäärien hyväksi.
  • Uteliaisuus, rohkeus ja uudet innovaatiot: LABissa saa toteuttaa uudenlaisia ideoita pelottomasti. Kun erilaiset ihmiset tuovat osaamisensa yhteen, syntyy yhteistyön iloa ja voimaa!
  • Kansainvälinen kilpailukyky: LABista valmistuneet opiskelijat ovat haluttuja osaajia maailmalla. Laadukas opetus ja ajantasaiset sisällöt antavat loistavat lähtökohdat menestykselle.
  • Synergiaedut: Tiivis yhteistyö LUT-yliopiston kanssa antaa laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja jatko-opintoihin.

 

Kuva
LAB student.

Syksyn yhteishaku 4.–14.9.

Tutustu koulutustarjontaan, löydä oma tutkintosi ja hae opiskelemaan LABiin. 💎

Tilaa hakijan uutiskirje

Tilaa hakijan uutiskirje ja saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen ja valintaan liittyvissä asioissa.