Opintojen aloitus

Kuva
A hallway on Lappeenranta Campus

Opinnot alkavat tammikuun toisella viikolla. Lahden kampuksen osoite on Mukkulankatu 19, Lahti ja Lappeenrannan kampuksen osoite Yliopistonkatu 36, Lappeenranta. Tarkista omien opintojesi aloituspäivä ja -paikka kampuskohtaisista aloitustiedoista. 

Opinnot aloitetaan orientaatiolla ja on tärkeää, että osallistut orientaatio-ohjelmaan, jossa tutustutaan opiskelun käytännön asioihin, kuten oppimisympäristöihin ja opiskelussa käytettäviin tietojärjestelmiin.

Saapuminen Lahden kampukselle - julkinen liikenne ja pysäköinti

Saapuminen Lappeenrannan kampukselle

 

Alkuperäisten todistusten tarkastaminen

Opintojen alkaessa tarkastetaan ne alkuperäiset todistukset, joilla olet hakenut opiskelemaan LAB-ammattikorkeakouluun. Vuoden 1990 jälkeen suoritettuja ylioppilastutkintotodistuksia ei tarkasteta.

Todistuksia ei tarkasteta avoimen AMK:n polkuopiskelijoilta. 

 

Tasokokeet AMK-opiskelijoille

Opintojen alussa järjestetään tasokokeita, joiden tarkoituksena on selvittää, riittävätkö taitosi pakollisten opintojaksojen suorittamiseen vai tarvitsetko niitä ennen valmentavia opintoja. Tasokokeet voi tehdä vain kerran.

Käyttäjätunnus

Kaik​illa LABin opiskelijoilla on käytettävissään henkilökohtainen AD-verkkotunnus. Lue lisää opiskelun työkalut -sivulta. 

 

Opiskelijakortti

Tutkinto-opiskelijat voivat liittyä opiskelijakunta KOEn jäseneksi ja samalla tilata AMK-opiskelijakortin, joka toimii myös kulkukorttina Lahden kampuksella. AMK-opiskelijakortti tarjoaa tutkinto-opiskelijan käyttöön valtakunnalliset opiskelijaedut sekä joukon paikallisia opiskelijaetuuksia.

Lahden kampuksen kulkukortti

Kaikilla LABin Lahden kampuksen opiskelijoilla tulee olla kuvallinen henkilö- ja kulkukortti kampuksella liikkumista ja tunnistautumista varten. 

 

Kirjastokortti

Kampuksillamme toimii tiedekirjasto, jonka aineistoja ja palveluita tulet käyttämään opintojesi aikana. Voit tilata kirjastokortin täyttämällä ja lähettämällä sähköisen lomakkeen

Kirjastokortin saapumisesta ei tule erillistä ilmoitusta, vaan voit tulla noutamaan korttisi aikaisintaan yhden arkipäivän kuluttua tilauksesta.