Ensimmäisessä yhteishaussa LAB-ammattikorkeakouluun 2491 hakemusta

Kuva
Kiitos hakijoille!
Kevään ensimmäinen yhteishaku päättyi eilen keskiviikkona 20.1.2021. LAB-ammattikorkeakoulun englanninkielisiin koulutuksiin tuli ensimmäisten tietojen mukaan yhteensä 2491 hakemusta, joista ensisijaisia hakijoita oli 540.

LABissa oli tarjolla yhteensä 11 hakukohdetta viideltä eri alalta ja aloituspaikkoja kaikkiaan 305. Koulutuksista yhdeksän on AMK-tutkintoon ja kaksi ylempään AMK-tutkintoon johtavia. Haussa oli mukana kuusi uutta englanninkielistä koulutusta.

Erityisen suosittu oli International Business -koulutus, johon hakijoita oli yli 840. Koulutus järjestetään sekä Lahdessa että Lappeenrannassa. Aloituspaikkojen määrään suhteutettuna suosituin oli Lappeenrannassa järjestettävä uusi Paramedic- eli ensihoitajakoulutus, johon jokaista aloituspaikkaa kohden oli 17 hakijaa.

”Tänä vuonna oli haussa kuusi uutta englanninkielistä koulutusta, joista erityisesti ensihoitajakoulutus kiinnosti hakijoita. Olemme todella tyytyväisiä, että maailmanlaajuisesta pandemiatilanteesta ja siihen liittyvistä rajoitteista huolimatta LABin kansainvälisten ohjelmien vetovoima ei juurikaan laskenut”, LAB-ammattikorkeakoulun vararehtori Merja Heino iloitsee.

Valintojen tulokset julkaistaan viimeistään 4.6.2021. Haettavana olleet koulutukset alkavat syksyllä 2021 Lahden ja Lappeenrannan kampuksilla sekä verkkokampuksella.

 

Kevään toinen yhteishaku on 17.–31.3.2021. 

Hakuaika suomenkielisiin AMK- ja YAMK-koulutuksiin on 17.–31.3.2021. Korkeakoulujen kevään toisessa yhteishaussa LAB-ammattikorkeakoulussa on tarjolla yhteensä 55 tutkintoon johtavaa koulutusta, joista 37 on AMK- ja 18 YAMK-tasoista.

Tarjolla on yhteensä 1607 opiskelupaikkaa Lahden ja Lappeenrannan kampuksille sekä verkko-opintoihin.