Kevään 2021 ensimmäinen yhteishaku alkaa 7.1.

Kuva
2021 kevään ensimmäinen yhteishaku alkaa 7.1.
Korkeakoulujen kevään 2021 ensimmäinen yhteishaku alkaa torstaina 7.1. Tammikuun yhteishaussa ovat haettavana LAB-ammattikorkeakoulun englanninkieliset AMK- ja YAMK-koulutukset.

Kevään ensimmäisessä yhteishaussa LABissa on tarjolla yhteensä 305 opiskelupaikkaa Lahden ja Lappeenrannan kampuksille sekä verkko-opintoihin. Haussa on 11 englanninkielistä koulutusta kaikilta LABin koulutusaloilta: liiketalous, tekniikka, muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä, sosiaali- ja terveysala sekä hotelli-, ravintola- ja matkailuala.

Englanninkielinen koulutustarjonta on kasvanut viime vuodesta kuudella uudella englanninkielisellä koulutuksella, joista kaksi on kokonaisuudessaan verkossa suoritettavia. Tammikuussa haettavana ovat myös LABin Muotoiluinstituutin ensimmäiset englanninkieliset tutkintoon johtavat koulutukset.

Suurin osa tammikuun haun aloituspaikoista on Bachelor-tason koulutuksissa, jotka vastaavat suomenkielisiä AMK-koulutuksia. Haussa on myös kaksi Master-koulutusta, jotka vastaavat ylempiä ammattikorkeakoulututkintoja. Haussa oleviin koulutuksiin voi tutustua täällä.

”Olemme lisänneet merkittävästi kansainvälisten tutkinto-ohjelmien tarjontaa. Kansainvälisyys on keskeinen osa LABin toimintaa ja sillä on myös huomattava rooli alueen elinkeinoelämän kansainvälistymisessä ja kansainvälisen osaamisen lisäämisessä”, LABin koulutuksesta vastaava vararehtori Merja Heino kertoo.

Tammikuun yhteishaku alkaa 7.1. ja jatkuu 20.1. klo 15.00 asti. Koulutuksiin haetaan Opintopolku.fi-palvelun kautta. Opinnot alkavat syksyllä 2021.

Tarkat tiedot valintakriteereistä sekä valintojen aikataulut löytyvät opintopolku.fi-sivustolta kunkin koulutuksen kohdalta.