Kevään 2021 opiskelijavalintojen tulokset on julkaistu

Kuva
LAB study life laptop online studies
LAB-ammattikorkeakoulun kevään 2021 yhteishaun opiskelijavalintojen tulokset on julkaistu. Lämpimät onnittelut kaikille valituille ja tervetuloa opiskelemaan LABiin!

Hakijoille on ilmoitettu opiskelupaikasta henkilökohtaisesti. Opiskelupaikka koulutuksiin tulee ottaa vastaan 16.7.2021 kello 15 mennessä. Varasijalta voi tulla hyväksytyksi 2.8. klo 15 saakka.

LAB-ammattikorkeakouluun tuli kevään 2021 korkeakoulujen toisessa yhteishaussa yhteensä 16 650 hakemusta. Lisäksi tammikuussa päättyneessä yhteishaussa LABin englanninkielisiin tutkintoihin tuli lähes 2500 hakemusta. Kevään yhteishauissa hakeneet ja valituksi tulleet  uudet opiskelijat aloittavat opintonsa LABissa elokuussa 2021.

Uuden opiskelijan ohjeet löydät täältä.

LABin kesähaku 26.7.–9.8.

LABin kesähaku toteutetaan erillishakuna ja se järjestetään 26.7.–9.8. Kesähaussa ovat mukana teollisen muotoilun AMK-koulutus, kuvataiteen YAMK-koulutus, sosiaali- ja terveysalan kliinisen asiantuntijan YAMK-koulutus sekä liiketalouden englanninkielinen MBA-koulutus.

Ilmoittautuminen LABin avoimen AMK:n syksyn opintoihin alkaa 3.8.

Avoimessa ammattikorkeakoulussa alkaa syksyllä 2021 kymmeniä opintojaksoja ja polkuopintoja LABin eri koulutusaloilta.

Voit ilmoittautua lähiopetukseen joko Lahden tai Lappeenrannan kampukselle tai opiskella paikasta riippumatta LABin verkkokampuksella. Tutustu avoimen AMK:n opintotarjontaan.

Syksyn 2021 yhteishaku 1.–15.9.

LABissa on haettavana syksyn 2021 yhteishaussa yhteensä 24 koulutusta. Tutustu LABin syksyn yhteishaun koulutustarjontaan ja aikatauluihin.

Lisätietoja

Hakijapalvelut, Lahti
Lahden kampus
hakijapalvelutatlab [dot] fi
Hakijapalvelut, Lappeenranta
Lappeenrannan kampus
hakijapalvelutatlab [dot] fi
Kuva
A student of LAB University of Applied Sciences posing for the camera

Sähkö- ja automaatiotekniikan insinööriksi

Opiskele sähkö- ja automaatiotekniikkaa Lappeenrannassa. Hakuaika 15.9.–14.10.