Kevään 2022 ensimmäinen yhteishaku alkaa – LABissa tarjolla 10 englanninkielistä koulutusta

Kuva
Kevään 2022 ensimmäinen yhteishaku alkaa.
Korkeakoulujen kevään 2022 ensimmäinen yhteishaku alkaa keskiviikkona 5.1. Tammikuun yhteishaussa ovat haettavana LAB-ammattikorkeakoulun englanninkieliset AMK- ja YAMK-koulutukset.

Kevään ensimmäisessä yhteishaussa LABissa on tarjolla yhteensä 320 opiskelupaikkaa Lahden ja Lappeenrannan kampuksille sekä verkko-opintoihin. Haussa on 10 englanninkielistä koulutusta liiketaloudesta, tekniikasta, sosiaali- ja terveysalalta, muotoilusta sekä hotelli-, ravintola- ja matkailualalta.

Suurin osa tammikuun haun aloituspaikoista on Bachelor-tason koulutuksissa, jotka vastaavat suomenkielisiä AMK-koulutuksia. Haussa on myös yksi ylempää ammattikorkeakoulututkintoa vastaava Master-koulutus.

”Englanninkielisiin koulutuksiin saapuu opiskelijoita niin kotimaasta kuin maailmaltakin. Monikulttuurinen opiskelijayhteisö tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua uusiin kulttuureihin ja samalla myös kasvattaa kansainvälistä osaamista”, sanoo koulutuksesta vastaava vararehtori Merja Heino LAB-ammattikorkeakoulusta.

Tammikuun yhteishaku alkaa 5.1. ja päättyy 19.1. klo 15.00. Koulutuksiin haetaan Opintopolku.fi-palvelun kautta. Opiskelijavalinnat tehdään viimeistään 3.6.2022. Tarkat tiedot valintakriteereistä ja aikatauluista löytyvät Opintopolusta kunkin koulutuksen kohdalta.

Opinnot alkavat syksyllä 2022. Lue lisää: lab.fi/yhteishaku.

Kevään toinen yhteishaku alkaa maaliskuussa

Kevään toinen yhteishaku järjestetään 16.–30.3.2022, jolloin haettavana ovat suomenkieliset AMK- ja YAMK-koulutukset. LAB-ammattikorkeakoulussa on tarjolla maaliskuun yhteishaussa yhteensä 1 634 opiskelupaikkaa.

Lisätiedot:

Kuva
A girl holding a mirror

Kevään yhteishaku 2022

Hae opiskelemaan LABiin kevään yhteishaussa!

◆  5.–19.1. englanninkieliset koulutukset
◆  16.–30.3. suomenkieliset koulutukset

Tilaa uutiskirje!

» LABin uutiskirje tarjoaa uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. 

» Hakijan uutiskirjeestä saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen sekä valintaan liittyvissä asioissa.