Kuvataideopiskelijoiden joulumyyjäiset 7.–10.12.

Kuva
Lappeenrannan kuvataideopiskelijoiden joulumyyjäiset
LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin kuvataideopiskelijat järjestävät joulumyyjäiset Lappeenrannan kampuksella 7.–10.12.2021.

Lappeenrannan kuvataideopiskelijoiden opiskelijayhdistys (LaKu ry) toteuttaa joulumyyjäiset nyt toista kertaa. Myynnissä on muun muassa erilaisia veistoksia, tauluja, korutaidetta sekä LaKu ry:n oma kalenteri, jonka tuotoista osa lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen viime vuoden tapaan.

”Joulumyyntitapahtumamme on odotettu tapahtuma niin meidän opiskelijoiden kuin muidenkin keskuudessa. Myyjäisissä vierailu antaa myyjäisiin osallistuville taiteilijoille paljon, sillä koronan takia monen taiteilijan teosten esillepano sekä myynti ovat jääneet vähäiselle. Tervetuloa tukemaan paikallisia taiteilijoita ja tekemään löytöjä”, sanoo LaKu ry:n puheenjohtaja ja kuvataideopiskelija Susanna Salminen.

Myyjäiset ovat avoinna 7.–10.12. klo 10–15 Lappeenrannan kampuksen 3. kerroksessa sijaitsevassa Galleria Nosteessa (Yliopistonkatu 34).

Myyjäisissä noudatetaan turvavälejä ja tilan henkilömäärää rajoitetaan ruuhkan yllättäessä. Tapahtumassa on maskisuositus. Saavuthan joulumyyjäisiin vain täysin terveenä.

Lisätietoja:

Susanna Salminen, puheenjohtaja, LaKu ry

+358 40 041 2801, susanna [dot] salminenatstudent [dot] lab [dot] fi

Tilaa uutiskirje!

» LABin uutiskirje tarjoaa uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. 

» Hakijan uutiskirjeestä saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen sekä valintaan liittyvissä asioissa.

Sijainti