LAB-ammattikorkeakoulussa tarjolla 1 674 opiskelupaikkaa kevään toisessa yhteishaussa

Kuva
Kevään 2022 toinen yhteishaku alkaa
Korkeakoulujen kevään 2022 toinen yhteishaku alkaa keskiviikkona 16.3. Maaliskuun yhteishaussa ovat haettavana LAB-ammattikorkeakoulun suomenkieliset AMK- ja YAMK-koulutukset.

Kevään 2022 toisessa yhteishaussa LABissa on tarjolla yhteensä 1 674 opiskelupaikkaa Lahden ja Lappeenrannan kampuksille sekä verkko-opintoihin. Haettavana on 36 AMK- ja 13 YAMK-tutkintokoulutusta kaikilta koulutusaloilta: hotelli-, ravintola- ja matkailualalta, liiketaloudesta, tekniikasta, sosiaali- ja terveysalalta sekä muotoilusta, kuvataiteesta ja visuaalisesta viestinnästä.

Ensimmäistä kertaa haussa on muun muassa sosiaali- ja terveysalan uusi verkossa suoritettava YAMK-koulutus, kuntoutuksen ja liikunnan integraatio. Työn ohessa suoritettava ylempi ammattikorkeakoulututkinto keskittyy liikkumattomuuden haasteisiin ja liikkumisen edistämiseen. Maaliskuun yhteishaussa ovat haettavana myös uudet sairaanhoitajakoulutuksen lisäaloituspaikat. 

”Verkossa oppimisen osuus kasvaa tutkintokoulutuksissa, mutta kampuksilla on edelleen merkittävä rooli yhteisöllisenä oppimisympäristönä sekä kohtaamispaikkana. Tarjoamme monipuolisesti erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia koulutuksia, ja runsaasta tarjonnasta jokainen löytää varmasti omiin tarpeisiinsa sopivan toteutusmuodon”, LABin koulutuksesta vastaava vararehtori Merja Heino sanoo.

Yhteishaku alkaa 16.3. ja päättyy 30.3. klo 15.00. Koulutuksiin haetaan Opintopolku.fi-palvelun kautta. Opiskelijavalinnat julkaistaan viimeistään 8.7.2022. Tarkat tiedot valintakriteereistä ja aikatauluista löytyvät Opintopolusta kunkin koulutuksen kohdalta.

Opinnot alkavat syksyllä 2022. Lue lisää: lab.fi/yhteishaku.

Lisätiedot:

Tilaa uutiskirje!

» LABin uutiskirje tarjoaa uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. 

» Hakijan uutiskirjeestä saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen sekä valintaan liittyvissä asioissa.