LAB osallistuu pelialan suurtapahtumaan Yhdysvalloissa

Kuva
Baltic Explorers -hankelogo
LAB-ammattikorkeakoulu on osatoteuttajana kansainvälisessä peliteollisuuden vientiä kasvattavassa Baltic Explorers -hankkeessa, joka suuntaa seuraavaksi pelialan merkittävimpään tapahtumaan Yhdysvaltoihin.

Baltic Explorers -hankkeessa edistetään Itämeren alueen maiden peliyritysten vientiä Euroopan ulkopuolelle ja luodaan mahdollisuuksia pelialan liiketoiminnan kehittymiselle. Baltic Explorers osallistuu 21.–25.3.2022 pelialan ammattilaisten suurimpaan tapahtumaan, Game Developers Conference (GDC) -nimiseen konferenssiin San Franciscossa, Yhdysvalloissa.

Yrityskiihdyttämönä toimiva Baltic Explorers vie tapahtumaan yli 20 pelialan startup-yritystä. Osallistuvat yritykset tulevat hankkeen neljästä kumppanimaasta: Suomesta, Ruotsista, Virosta ja Latviasta.

”B2B-tapahtumat ovat elintärkeitä startup-yrityksille ja niihin osallistumisella voi olla positiivisia vaikutuksia jopa vuosiksi eteenpäin. Baltic Explorers on tarjonnut osallistuville yrityksille mentorointia ja sparrausta jo vuoden ajan, joten mukaan lähtevät tiimit ovat hyvin valmistautuneita”, projektipäällikkö Ria Gynther LAB-ammattikorkeakoulusta sanoo.

”Pelialalla verkostot ja henkilökohtaiset suhteet esimerkiksi pelijulkaisijoihin ja rahoittajiin ovat avainasemassa, kun haetaan vakautta ja jatkuvuutta liiketoimintaan. Kansainvälisiin tapahtumiin osallistuminen tarjoaa arvokkaan tilaisuuden näiden verkostojen kasvattamiseen ja ylläpitoon”, Gynther jatkaa.

Baltic Explorers -yrityskiihdyttämöohjelman piirissä on tällä hetkellä yli 60 pelialan yritystä. Yrityksiä tuetaan B2B-matkojen lisäksi järjestämällä paikallisia ja kansainvälisiä tapahtumia, tarjoamalla mentorointia sekä auttamalla keskinäisessä verkostoitumisessa.

Baltic Explorers on osarahoitettu EU Interreg Central Baltic -ohjelmasta.

Baltic Explorers -rahoitus

Lisätiedot:

Uusimmat uutiset