Miten muuttaa kulttuuritapahtuma virtuaaliseksi?

Kuva
Picture: EDUCRO project logo
Koronan vaikutus kulttuuri- ja matkailualalle on ollut merkittävä. EDUCRO-projektissa näiden alojen toimijat ovat tarttuneet haasteeseen ja innovoineet alalle aivan uudenlaisia tuotteita ja tapahtumia, kuten esimerkiksi virtuaalisia taideresidenssejä ja näyttelykierroksia. Digitaalisuus on ollut merkittävässä roolissa innovoinnissa, samalla alan toimijoiden yhteistyö on laajentunut. Virtuaalisista tuotteista ja elämyksistä on myös ryhdytty maksamaan.

EDUCRO-projekti tarjoaa 7.9.2020 festivaaliasiantuntija Paul Gudginin verkkoluennon: Festivals and Events during and after the Covid Pandemic. An exploration of the issues and challenges of running festivals and events during a period of great challenges for organisers.

EDUCRO-projekti on suunnattu kulttuuri- ja matkailualan toimijoille, erityisesti heille, jotka haluavat luoda uusia tuotteita ja palveluja. Projekti tarjoaa myös mahdollisuuden uusien ideoiden ja toimintatapojen kehittämiseen, yhtä lailla kuin mahdollisuuden verkostoitua muiden alan toimijoiden kanssa. Suomessa EDUCRO-projekti yhdistää opetusalan ihmisiä, kulttuuritoimijoita ja opiskelijoita. EDUCRO-projektin paikallisia toimijoita on muun muassa Kulttuuritila Nuijamies Lappeenrannassa.

EDUCRO-projektissa ovat mukana LAB-ammattikorkeakoulu, Pietarin kulttuuri-instituutti ja HUMAK-ammattikorkeakoulu. Projekti on osa CBC 2014-2020 South-East Finland-Russia -ohjelmaa.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Olga Bogdanova, 046 952 2820.

Paul Gudginin luennolle pääsee osallistumaan linkin kautta, jota voi pyytää projektipäällikkö Olga Bogdanovalta. Luento alkaa 7.9.2020 kello 10. Haastateltavaksi on lupautunut EDUCRO-projektissa mukana olevan Kulttuuritila Nuijamiehen Juha-Pekka Natunen, 050 377 3022.

Tilaa uutiskirje!

» LABin uutiskirje tarjoaa uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. 

» Hakijan uutiskirjeestä saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen sekä valintaan liittyvissä asioissa.