Muuntokoulutus mahdollistaa puutekniikan insinööritutkinnon suorittamisen vuodessa

Kuva
A pile of logs
LAB-ammattikorkeakoulu, Centria-ammattikorkeakoulu ja Lapin ammattikorkeakoulu toteuttavat yhdessä puu- ja puurakennustuotealan muuntokoulutuksen, joka mahdollistaa opiskelijalle puutekniikan insinööritutkinnon suorittamisen jopa vuodessa.

Opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustuksella toteutettavaan muuntokoulutukseen voivat hakea insinööri (AMK)- tai DI-tutkinnon suorittaneet henkilöt. Puu- ja puurakennustuotealan muuntokoulutus toteutetaan verkko-opintoina eli insinööritutkinto soveltuu hyvin työn ohessa suoritettavaksi.

”Koulutus antaa monipuoliset valmiudet työskennellä puutuoteteollisuuden eri tehtävissä, esimerkiksi puurakentamiseen liittyvissä tehtävissä. Koulutuksesta valmistuvien tyypillisiä työtehtäviä ovat muun muassa suunnittelutehtävät, projektien johto- ja tutkimustehtävät sekä tuotannon kehittämis- ja esimiestehtävät”, kertoo LABin tekniikan alan lehtori Jari Suominen.

Erillishaku puu- ja puurakennustuotealan muuntokoulutukseen loppuu 30.4. klo 15.

Tutustu koulutukseen » Insinööri (AMK), Puu- ja puurakennustuotealan muuntokoulutus

Lisätietoja:

Lehtori Jari Suominen, LAB-ammattikorkeakoulu

p. 050 502 9696 |  jari [dot] suominenatlab [dot] fi

Tilaa uutiskirje!

» LABin uutiskirje tarjoaa uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. 

» Hakijan uutiskirjeestä saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen sekä valintaan liittyvissä asioissa.

Sijainti