Uusi hoitotyön rekrytointikoulutus vastaa alan työvoimapulaan Päijät-Hämeessä

Kuva
Lahti Campus from air
LAB-ammattikorkeakoulu (LAB) toteuttaa yhteistyössä Hämeen työ- ja elinkeinotoimiston (TE) ja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän (PHHYKY) kanssa uuden hoitotyön rekrytointikoulutuksen keväällä 2021.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä hakee Takaisin hoitotyöhön RekryKoulutuksen avulla hoitoalalta poissaolleita sairaanhoitajia sekä lähihoitajia erilaisiin kotihoidon, palveluasumisen, sairaalapalvelujen sekä erikoissairaanhoidon työtehtäviin.

Koulutuksen avulla hoitajat päivittävät ja vahvistavat omaa osaamistaan niin tiedollisesti kuin taidollisestikin saavuttaakseen hoito- ja terveydenhoitotyön asiakas- ja potilastyössä vaadittavat taidot. Koulutuksella pyritään vastaamaan hoitotyön työvoimatarpeeseen Päijät-Hämeessä.

”Osaamisen ennakointiin ja työvoimapulaan tarttuminen koulutuksen keinoin on meille tärkeä tehtävä. Uudessa rekrykoulutuksessa päivitetään erityisesti hoitotyön kliinisiä taitoja, mutta vahvistetaan myös muuta ammatillista osaamista ja huomioidaan tämän päivän työelämän haasteet, kuten alati kiihtyvä digitalisaatio”, kertoo LABin asiakkuuspäällikkö Ann-Nina Maksimainen.

Rekrytointikoulutus on suunnattu sairaanhoitajille ja lähihoitajille, joilla on Suomessa hyväksyttävä tutkinto. Koulutukseen voivat hakeutua myös terveydenhoitajat ja kätilöt, ensihoitajat ja geronomit sekä henkilöt, joilla on erilaisiin hoitotyön tehtäviin soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus.

Koulutuksen kesto on 79 päivää ja se järjestetään Lahdessa keväällä 2021. Opinnot koostuvat lähi- ja verkko-opiskelusta sekä työssäoppimisesta Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän eri yksiköissä.

Koulutukseen hakeudutaan TE-palvelujen kautta.

Lue lisää koulutuksesta täältä.

Infotilaisuus 10.11.2020 klo 14–16

Koulutuksesta järjestetään verkkoinfotilaisuus tiistaina 10.11.2020 klo 14–16. Tilaisuudessa koulutuksen järjestäjä sekä työantaja kertovat koulutuksesta tarkemmin ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

Osallistumislinkki Zoomiin: https://lut.zoom.us/j/63529789518

Lisätietoja:

Ann-Nina Maksimainen, asiakkuuspäällikkö | LAB-ammattikorkeakoulu

044 708 0390, ann-nina [dot] maksimainenatlab [dot] fi

Satu Uusitalo, henkilöstön kehittämispäällikkö, PHHYKY

044 440 3445, satu [dot] uusitaloatphhyky [dot] fi

Tilaa uutiskirje!

» LABin uutiskirje tarjoaa uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. 

» Hakijan uutiskirjeestä saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen sekä valintaan liittyvissä asioissa.

Sijainti