Yhteishaku LABin suomenkielisiin koulutuksiin alkaa keskiviikkona 18.3.

Kuva
A girl in the mirror
Yhteishaku korkeakoulujen suomenkielisiin koulutuksiin alkaa keskiviikkona 18.3. LAB-ammattikorkeakoulussa on haettavana 1385 opiskelupaikkaa Lappeenrannan ja Lahden kampuksille sekä verkko-opintoihin.

Haussa on mukana 50 koulutusta viideltä alalta: liiketaloudesta, tekniikasta, sosiaali- ja terveysalalta, hotelli-, ravintola- ja matkailualalta sekä muotoilusta, taiteesta ja visuaalisesta viestinnästä. Koulutuksista AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia on 33 ja ylempään AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia 17.

”Tarjoamme opiskelijoillemme opiskelun ja työn parhaat puolet. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että nivomme opiskelun tiiviisti työelämään jo opintojen alkuvaiheesta alkaen. Kun opiskelijamme valmistuvat, heillä on olemassa jo runsaasti valmiita verkostoja työelämään”, LABin koulutuksesta vastaava vararehtori Merja Heino sanoo.

Maaliskuun yhteishaku alkaa 18.3. ja päättyy 1.4. Koulutuksiin haetaan opintopolku.fi -sivuston kautta.

Opiskelijavalinnat tehdään heinäkuun alkuun mennessä. Valintakriteerit vaihtelevat tutkinnon mukaan: opiskelijoita valitaan opiskelemaan suoraan todistusvalinnalla sekä valintakokeen perusteella. Tarkat tiedot valintakriteereistä sekä valintojen aikataulut löytyvät opintopolku.fi -sivustolta kunkin koulutuksen kohdalta.

Opinnot alkavat syksyllä 2020.

 

Lisätietoja:

Vararehtori Merja Heino | merja [dot] heinoatlab [dot] fi, 040 760 5533

 

Tilaa uutiskirje!

» LABin uutiskirje tarjoaa uusimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa. 

» Hakijan uutiskirjeestä saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot ja vinkit hakemiseen sekä valintaan liittyvissä asioissa.